Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ιφιγένεια
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή Δεν λειτουργεί η κατάψυξη ψυγειοκαταψύκτη Bosch Duo System

Καλημέρα σε όλους,

Έχω "κληρονομήσει" εδώ και μια 3ετία έναν ψυγειοκαταψύκτη Bosch Duo System από την πεθερά μου, τον οποίον δεν ξέρω πόσα χρόνια τον είχε ήδη εκείνη και πώς του έχει φερθεί, αλλά ξέρω πως τον είχε πάρει μεταχειρισμένο από κάποιο μαγαζί υποτίθεται.
    Δεν έχω μάνιουαλ στα χέρια μου, ούτε υπάρχει εντός ψυγείου ή πίσω κολλημένο ταμπελάκι για να βρω το Ε-NR της συσκευής.

Τις προάλλες, ξαφνικά άρχισε να ανάβει κόκκινο το λαμπάκι της ένδειξης προβλήματος του καταψύκτη του ψυγείου. Δοκίμασα να κλείσω για λίγο τον καταψύκτη και να τον βάλω σε λειτουργία ξανά, να αλλάξω θερμοκρασία ψύξης (την κατάψυξη την δούλευα συνήθως στους -1, αλλά τελικά η κατάψυξη παρέμεινε εκτός λειτουργίας και δεν έχει ξαναλειτουργήσει έκτοτε.

Επισυνάπτω και μια φωτό που ψάρεψα στο δίκτυο από τη "φάτσα" του ψυγείου, καθώς όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω πουθενά manual ή τον ακριβή κωδικό της συσκευής.
    Συνημμένο Αρχείο 42204

Υπάρχει κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε ή να τσεκάρουμε με τον άντρα μου προτού φέρουμε τεχνικό;
    Κάποια εικασία για το τι βλάβη μπορεί να έχει;
    Ακόμη, κανείς να μπορεί να συστήσει κάποιον καλό, αξιόπιστο τεχνικό; Ψάχνω (στο κέντρο της Αθήνας) και δεν βρίσκω. Πέσαμε και πάνω στον Αύγουστο με τις διακοπές

Να πω εκ των προτέρων, ότι δεν υπάρχουν φράγκα αυτόν τον καιρό για αγορά νέου ψυγείου, ούτε καν απλού, πόσω μάλλων ψυγειοκαταψύκτη (βλέπε "τι ωραία που περνάμε εν μέσω απολύσεως")

Μερσί παιδιά!

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Να σου πω αρχικά πως το E- nr της συσκευής πιθανό να το βρεις αν τραβήξεις τη φρουτολεκάνη και συνήθως στην αριστερή πλευρά
    Δεν αναφέρεις , λειτουργεί το μοτέρ της κατάψυξης , είναι ζεστό , ή κρύο κ.λ.π.
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Επισυνάπτω και μια φωτό που ψάρεψα στο δίκτυο από τη "φάτσα" του ψυγείου, καθώς όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω πουθενά manual ή τον ακριβή κωδικό της συσκευής.
    Συνημμένο Αρχείο 42204
    Η φωτογραφία δεν παρουσιάζεται γιαυτό επέλεξε από παρακάτω
    https://www.google.gr/search?q=bosch...HSFaD0YQsAQIGQ

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ιφιγένεια
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η φωτογραφία δεν παρουσιάζεται γιαυτό επέλεξε από παρακάτω
    https://www.google.gr/search?q=bosch...HSFaD0YQsAQIGQ

Δοκιμάζω εκ νέου για φωτό
    BOSCH.jpg

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Άρα έχει 2 ανεξάρτητα μοτέρ (1 για κατάψυξη και 1 για συντήρηση) εξαιτίας τα 2 μπουτόν On - Off .
    Κλείσε της συντήρησης και άνοιξε της κατάψυξης και ενημέρωσε αν δουλεύει το μοτέρ κατάψυξης. άσε το να δουλέψει αρκετή ώρα και δες τα αποτελέσματα .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ιφιγένεια
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από diony Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να σου πω αρχικά πως το E- nr της συσκευής πιθανό να το βρεις αν τραβήξεις τη φρουτολεκάνη και συνήθως στην αριστερή πλευρά
    Κώστα, δεν υπάρχει ούτε στο εσωτερικό δίπλα στις φρουτολεκάνες. Ήταν το πρώτο σημείο που έψαξα.
    Θα τραβήξω ξανά αύριο το ψυγείο και θα σου πώ τι παίζει με το μοτέρ.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ιφιγένεια
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Κώστα,
    δηλώνω γκαβή, στραβή και όλα τα συναφή.
    Παίζει να κοίταξα και δέκα φορές για το ταμπελάκι, αλλά μάλλον το 'χαν πάρει τα... ξωτικά και το ξανάφεραν μόλις τώρα, τι να πω!
    Το ταμπελάκι ήταν φυσικά δίπλα στην αριστερή φρουτολεκάνη. Σήμερα. Ορκίζομαι, χτες δεν ήταν εκεί!

Λοιπόν E-NR KGS43120ΙΕ/01

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Στο δικό σου ψυγείο ο έλεγχος της λειτουργίας γίνεται από πλακέτα ηλεκτρονική
    Επιβεβαίωσε αν λειτουργεί , αν ακούγεται πως πάει να ξεκινήσει το μοτέρ της κατάψυξης , αν είναι κρύο ή ζεστό κ.λ.π.
    Αν είναι κρύο το μοτέρ , κάνε δοκιμή πάτησε το κουμπί SUPER , δεν έχω το σχεδιάγραμμα για να ξέρω αν το επηρεάζει άμεσα ή όχι , αλλά δοκίμασε το και ενημέρωσε
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ιφιγένεια
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Στο δικό σου ψυγείο ο έλεγχος της λειτουργίας γίνεται από πλακέτα ηλεκτρονική
    Επιβεβαίωσε αν λειτουργεί , αν ακούγεται πως πάει να ξεκινήσει το μοτέρ της κατάψυξης , αν είναι κρύο ή ζεστό κ.λ.π.
    Αν είναι κρύο το μοτέρ , κάνε δοκιμή πάτησε το κουμπί SUPER , δεν έχω το σχεδιάγραμμα για να ξέρω αν το επηρεάζει άμεσα ή όχι , αλλά δοκίμασε το και ενημέρωσε
    Ακούγεται πως πάει να ξεκινήσει, αλλά δεν... Σ' αυτή τη φάση, ζεσταίνεται το μοτέρ, ειδάλλως είναι κρύο.
    Το κουμπί Super δεν έδειξε καμία διαφορά.
    Αυτά!

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ifiyenia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακούγεται πως πάει να ξεκινήσει, αλλά δεν...
    Kακο αυτο
    Υπαρχει και η περιπτωση να μην στελνει σωστο ρευμα η πλακετα στο μοτερ οποτε δεν μπορει να ξεκινησει.Σβησε το ψυγειο και ξαναναψε το μετα απο κανα δεκαλεπτο.Παρατηρησε αν αναβοσβηνουν τα λαμπακια στο καντραν καπως ασυνηθιστα.Αν ναι τοτε εχεις θεμα με την πλακετα και θα τη βγαλεις καπως φθηνα.Αν οχι τοτε κατι τρεχει με το μοτερ.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Άλλη] Δεν λειτουργεί η κατάψυξη ψυγείου FRANKE
    από Emilios στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-07-16, 10:37
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-02-16, 19:30
  3. Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-15, 21:56
  4. [Bosch] Βλάβη σε ψυγειοκαταψύκτη Bosch
    από zaharias13 στο forum Ψυγείο