Καλημέρα σε όλους,
Έχω "κληρονομήσει" εδώ και μια 3ετία έναν ψυγειοκαταψύκτη Bosch Duo System από την πεθερά μου, τον οποίον δεν ξέρω πόσα χρόνια τον είχε ήδη εκείνη και πώς του έχει φερθεί, αλλά ξέρω πως τον είχε πάρει μεταχειρισμένο από κάποιο μαγαζί υποτίθεται.
Δεν έχω μάνιουαλ στα χέρια μου, ούτε υπάρχει εντός ψυγείου ή πίσω κολλημένο ταμπελάκι για να βρω το Ε-NR της συσκευής.
Τις προάλλες, ξαφνικά άρχισε να ανάβει κόκκινο το λαμπάκι της ένδειξης προβλήματος του καταψύκτη του ψυγείου. Δοκίμασα να κλείσω για λίγο τον καταψύκτη και να τον βάλω σε λειτουργία ξανά, να αλλάξω θερμοκρασία ψύξης (την κατάψυξη την δούλευα συνήθως στους -1, αλλά τελικά η κατάψυξη παρέμεινε εκτός λειτουργίας και δεν έχει ξαναλειτουργήσει έκτοτε.
Επισυνάπτω και μια φωτό που ψάρεψα στο δίκτυο από τη "φάτσα" του ψυγείου, καθώς όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω πουθενά manual ή τον ακριβή κωδικό της συσκευής.
Συνημμένο Αρχείο 42204
Υπάρχει κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε ή να τσεκάρουμε με τον άντρα μου προτού φέρουμε τεχνικό;
Κάποια εικασία για το τι βλάβη μπορεί να έχει;
Ακόμη, κανείς να μπορεί να συστήσει κάποιον καλό, αξιόπιστο τεχνικό; Ψάχνω (στο κέντρο της Αθήνας) και δεν βρίσκω. Πέσαμε και πάνω στον Αύγουστο με τις διακοπές
Να πω εκ των προτέρων, ότι δεν υπάρχουν φράγκα αυτόν τον καιρό για αγορά νέου ψυγείου, ούτε καν απλού, πόσω μάλλων ψυγειοκαταψύκτη (βλέπε "τι ωραία που περνάμε εν μέσω απολύσεως")
Μερσί παιδιά!