Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Από το παραπάνω κείμενο


Αφού το έχεις δει σε λειτουργικά μένει μια ανακρίβεια στο παρακάτω


Η ανακρίβεια για την παραπάνω αναφορά είναι ότι δεν περιγράφεις ακριβώς πως συμπεριφέρεται το λειτουργικό . Η παραπάνω αναφορά είναι για το προβληματικό .

Στα λειτουργικά λοιπόν ερωτώ , στην στιγμή που παίρνει νερό η βαλβίδα συμβαίνει και εκεί (στο λειτουργικό ) να λειτουργεί η αντλία ? και μετά από λίγο (δευτερόλεπτα ) σταματά η αντλία ?
Ή την ώρα που αρχίζει να παίρνει νερό αυτομάτως έχει κλείσει ήδη η αντλία ? (πάλι για το λειτουργικό αναφέρομαι )

Το ρωτώ αυτό γιατί η διαφορά αυτών των δευτερολέπτων είναι σημαντική (μεταξύ της συμπεριφοράς του λειτουργικού και του προβληματικού )
Μόλις ξεκινήσει η βαλβίδα να παίρνει νερό , συνεχίζει να δουλεύει η αντλία εννοείται για να ξεπλύνει το φίλτρο . Αλλιώς πως θα το ξεπλύνει ; Ναι έτσι λειτουργεί το λειτουργικό πλυντηρίο. (Επισημαίνω πάλι, όχι όλα , κάποια από αυτό όμως είχαν αυτή την λειτουργεια . Σε ίδιο πιτσος ας πούμε δε το έχω δει)