Μετα απο καιρο επαναφερω το θεμα,καθως απο την τελευταια φορα που εγραψα εδω,το ψυγειο λειτουργει καθημερινα,εχει ικανοποιητικες θερμοκρασιες τοσο στη συντηρηση οσο και στην καταψυξη(οκ..ισως δεν διατηρει παγωτα,αλλα μπορει πχ να συντηρησει κιμα),και φυσικα..το μοτερ λειτουργει ασταματητα χωρις παυσεις(τουλαχιστον οσο εχω παρατηρησει)..Θα μου πειτε,λειτουργει ασταματητα επι 5 μηνες;Ε,φαινεται πως τοτε εφτιαχναν γερα πραγματα..μπορει να κοβει και το θερμικο στις δυσκολες στιγμες,δεν ξερω..
Θεωρω λοιπον,οτι το προβλημα δεν ειναι στο μοτερ η στην απωλεια υγρων οπως ειπωθηκε,γιατι σε αυτη την περιπτωση θα ειχε παραδωσει πνευμα ολο αυτο τον καιρο..πιστευω δε,οτι το προβλημα ειναι στον θερμοστατη(να υπενθυμισω οτι τον ειχα ξηλωσει απο πεταμενο ψυγειο,χωρις να εχω καποια ενδειξη για την καλη λειτουργια του)
Υπαρχει καποιος τροπος να διαπιστωσω την σωστη λειτουργια του;
Επισης,ο εν λογω θερμοστατης εχει και μια ρυθμιστικη βιδα(και δεν εχω καμμια ενδειξη οτι ειναι ρυθμισμενη σωστα,μπορει πχ να την ειχε ''σκαλισει'' ο προηγουμενος)..Αν αποδειχτει οτι ο θερμοστατης λειτουργει σωστα,με ποιο τροπο μπορω να τη ρυθμισω στη σωστη θερμοκρασια(η εστω σε μια θερμοκρασια τετοια ωστε να μην δουλευει ασταματητα);
Ευχαριστω εκ των προτερων
Υ.Γ.Για οσους ρωτησουν γιατι δεν ασχοληθηκα να το φτιαξω τοσο καιρο,θα πω οτι δυστυχως αυτο εχει να κανει με λογους που δεν αφορουν το φορουμ.

Απάντηση με παράθεση