To εσωτερικο πορτακι με διαφραγματα φανταζομαι οτι ειναι το συρταρακι της ''ημικαταψυξης'',οπως το ελεγαν οι παλιοτεροι..οντως εχει τετοιο κλαπετο,αλλα μονο στο πισω μερος,το οποιο και ειχα κλεισει.Και γενικα,ειχα ψαξει παρομοια θεματα στο φορουμ,οποτε ειχα κλεισει ολες τις τρυπες απο σπασμενα πλαστικα κλπ.Βεβαια το θεμα ειναι οτι δεν εχω το ψυγειο στο σπιτι ωστε να το παρακολουθω μονιμως,αλλα σε αλλο χωρο,παντως οσες φορες το εχω παρατηρησει δεν φαινεται να σταματαει.Το εβαλα στο 2 και θα δω τι θα γινει.
Κατι ακομα που παρατηρησα ειναι οτι ο θερμοστατης που εβαλα,ενω ειναι κατασκευαστικα ομοιος με αυτον της εικονας,εχει μια μικρη βιδα που προφανως κατι ρυθμιζει,βεβαια δεν τολμησα να την πειραξω για προφανεις λογους..
Παντως δεν νομιζω οτι τετοια ψυγεια μπορουν να κατεβασουν θερμοκρασιες στους-12 και στους -18..περα απο το οτι δεν διαθετουν ισως την αναλογη τεχνολογια,κατι τετοιο λογικα θα ηταν και ανεπιθυμητο..απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν ουσιαστικα χωρισματα μεταξυ καταψυξης και συντηρησης,αν εφτανε σε τοσο χαμηλες θερμοκρασιες η καταψυξη,τα πραγματα στη συντηρηση θα γινοντουσαν κοκκαλο(θεωρω δηλαδη).Ηδη ακομα και τωρα τα πραγματα που εχω στη συντηρηση ειναι σε φυσιολογικη θερμοκρασια,αν η καταψυξη επιανε -18 λογικα θα παγωναν τα παντα..
Και για να γινω πιο σαφης,το ψυγειο ειναι παρομοιο με αυτο που φαινεται στο βιντεο
https://youtu.be/_fNy9fNbqaw

Απάντηση με παράθεση

, τότε όμως (εκείνα τα χρόνια) δεν είχαν χωριστά την κατάψυξη με την συντήρηση και γιαυτό σε αυτά τα μοντέλα βλέπεις μειωμένες αποδόσεις στην πλευρά κατάψυξης . Όμως από πλευράς συντήρησης είναι άπιαστα .