Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Giannos88 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω παρομοιο προβλημα με αντιστοιχο πλυντηριο bosch skt5102/09. Το εχω παει σε τεχνικο συσκευων που αδυνατει να κατανοησει τι προβλημα εχει. Το πλυντηριο παιρνει λιγο νερο στο καδο πλυσης (ισα που καλυπτει τα φιλτρα) και κατοπιν ξεκιναει η πλυση μουγκριζοντας. Μου αλλαξαν αεροπαγιδα. Το προβλημα παραμενει το ιδιο πλενοντας με ελαχιστο νερο, , ο θορυβος ειναι αφορητος. Το προβλημα λυνεται μολις προσθεσω περιπου 1 λιτρο νερου με καποια κανατα. Το τεχνικο τμημα λεει οτι εαν δεν ειχε επαρκη νερο μεσα θα κοβοταν η πλυση αυτοματα, απο την στιγμη που λειτουργει και πλενει ειναι οκ. Υποψιν, δεν εχω ζητησει να το επισκευασουν δωρεαν, τωρα γιατι με τρολλαρουν ετσι δεν ξερω.

Τι μπορω να κοιταξω?
Γιασου Γιαννη.Υποθετικα παντα αφου το πλυντηριο πηγε σε τεχνικο θα πρεπει το υδραυλικο κοματι του πλυντηριου να ειναι ο.κ. απο βρωμια και αλατα.Σε αυτη την περιπτωση το προβλημα ειναι στη βαλβιδα παροχης η οποια περνει νερο με πολυ πιεση με αποτελεσμα το νερο να μην προλαβαινει να περασει μεσα στον καδο και να φουσκωνει μεσα στη θηκη της αεροπαγιδας δινοντας την αισθηση στην αεροπαγιδα οτι το πλυντηριο γεμησε.Για να το διαπηστωσεις αυτο χαμηλωσε πολυ την πιεση απο την βρυση και κανε μια δοκιμη.