Απόστολε
Ξεκινάω απο το τέλος του μηνύματός σου... Προφανώς είσαι γνώστης και έκανες μια τέτοια πατέντα, που όπως το διαβάζω ομολογώ πως δεν μπορώ να συλάβω πως έγινε όλη αυτή η κατασκευή που μου λες, ανεμιστηράκια κλπ.
Δοκίμασα κι εγώ λοιπόν να κάνω το εξής. Αριστερά και δεξιά του ψυγείου έχει 4 εκατοστά χώρο απο κάθε μεριά, προφανώς ο ήχος χτυπούσε στον τοίχο και μου ξανα επέστρεφε με περισσότερα db. Έβαλα λοιπόν στα πλαινά του ψυγείου σε σχήμα σφήνας, παλιά σεντόνια και κάλυψα τα κενά τοίχου-ψυγείου απο τη μια μεριά και πάγκου-ψυγείου απο την άλλη. Ομολογώ πως είναι λίιγο καλύτερα, λόγω εγκλωβισμού του ήχου και δεν ακούγεται τόσο πολύ όσο πριν. Πάντως μπορεί να είναι μικρή η διαφορά αλλά είναι αισθητή.
Επειδή το ψυγείο μου είναι συμβατικό, παίζει ρόλο να ρυθμίσω ποδαράκια να είναι πιο ψηλά απο μπροστά; Ή μόνο στα no frost είναι αυτό;
s
Η μάνα μου είχε ένα wirlpool και τώρα ένα intesit no frost και τα δύο.. δεν ακούγεται τίποτα ρε γμτ και τρελαίνομαι... Τι σκατά ψυγείο πήγα και διάλεξα; Όσο το έψαξα άλλο τόσο τη πάτησα...

ΑΠόψυξη μόνο τη κατάψυξη δε γίνεται να κάνω διότι δεν έχει ξεχωριστή ρύθμιση δυστυχώς. Ένα ακόμη απο τα αρνητικά του ψυγείου. Ρυθμίζω μόνο συντήρηση και ρυθμίζει μόνο του αυτόματα τη θερμοκρασία της κατάψυξης... Οπότε απόψυξη μόνο σε όλο το ψυγείο. Επίσης δεν το φορτώνω, τη πρώτη φορά που το λειτούργησα το άφησα μια μέρα να παγώσει και μετά έβαζα λίγα λίγα πράγματα στο ψυγείο...

Πάντως τα μόνα υγρά που ακούω να κυκλοφορούν στο ψυγείο είναι όταν ξεκινάει το μοτέρ και διαρκεί ένα λεπτό... Μετά ισορροπεί και ακούγεται μόνο το μοτέρ-συμπιεστής απο πίσω το οποίο και δονείται ολόκληρο.