Πραγματικά, δεν θα με ένοιαζε, θα το αφήσω έτσι. Στα πλαινά έχω σφηνώσει υφάσματα και κόβει ο ήχος, απο πάνω είναι ανοιχτό δεν έχει τίποτα μέχρι το ταβάνι.
Δυστυχώς τη πρώτη φορά τους φώναξα (δε πήραν τίποτα ευυτυχώς) η απάντηση που πήρα ήταν ότι έκανε έτσι απο τη πρώτη μέρα αλλα εγώ δεν το πρόσεξα. Πάγος μου λέει είναι φυσιολογικός επειδή είναι συμβατικό λέει.Το κλασσικό μια ζωή απο τους τεχνικούς. Όλα τα βλέπουν φυσιολογικά πάντα.
Απο πάνω είναι ακάλυπτο το ψυγείο μέχρι το ταβάνι δεν έχει τίποτα. Στα πλαινά την έκανα την πατέντα.
Δυστυχώς δεν έχει αυτόνομη ρύθμιση η κατάψυξη.Ρυθμίζω μόνο συντήρηση και αυτό ρυθμίζει αυτόματα και την καταψυξη. Δυστυχώς δεν το ήξερα όταν το αγόρασα το θεωρούσα δεδομένο και το μετάνιωσα.
Επίσης δεν μου απαντήσατε σε κάτι που ρώτησα αρκετές φορές. Εαν σηκώσω τα ποδαράκια λίγο ακόμη απο μπροστά, έτσι ώστε να κλείνει η πόρτα μόνη της θα διορθωθεί λίγο ο ήχος; Ή παίζει ρόλο μόνο στα nofrost με ανεμιστήρα; Απο τότε που μου το έφεραν όχι μόνο δεν κλείνει αλλα ανοίγει μόνη της αν την αφήσω. Είναι πολύ δύσκολο να ρυθμίσω τα ποδαράκια είναι σφηνωμένα και δεν γυρνάνε αλλιώς θα το έκανα ήδη. Ούτε με πένσα κατάφερα.

Απάντηση με παράθεση