Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NEOMELOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάπου είχα ακούσει-διαβάσει ότι με τα φωτοβολταϊκά κάνεις ηλεκτρόλυση χωρίς ινβέρτερ και μπαταρίες και μετά αποθηκεύεις τα αέρια. Τώρα πως εκμεταλλεύεσαι αυτά τα αέρια;..... άγνωστο.
    https://www.youtube.com/watch?v=L6o3aJaQFY0 απευθείας ... αλλά γιατί να παίζουμε με "πυρηνικούς αντιδραστήρες " τοποθετημένους κάτω από την καρέκλα μας .
    Αποθήκευση μπορεί να έχει πολλές έννοιες (εννοώ με την χρήση σκέτων φ/β) έστω βοηθητικού χαρακτήρα που κατά συνέπεια θα μειώσει και την ανάγκη υπερδιαστασιολογημένων inverter & μπαταριών που είναι αποδεδειγμένα κοστοβόροι.

Το νόημα είναι το εξής και ας πούμε ότι τις αντιστάσεις του 1ου ποστ τις χώνω σε πυρότουβλα με επικάλυψη μόνωσης . Τι θα έχουμε την νύκτα? (δεν είναι αποθήκευση αυτό?) πιο ασφαλές και σίγουρο ...ενώ με υδρογόνα ?

Πέτρο, λυπάμαι αν φάνηκε οτι σε έπιασα απο το γιακά, δεν ειχα τετοια προθεση... οι κίνδυνοι του γραπτού λόγου! Προθεση μου ηταν απλα ο αντίλογος για να συνεχιστεί η κουβέντα.
    Τέτοια θέλω σκληρές κριτικές (πάνω στις σκληρές κριτικές γίνεται και η ανταπάντηση όπως π.χ. το ασύμφορο της χρήσης μπαταριών + inverter σε υπερδιστασιολογημένη πρόβλεψη ).

ακομη και για το ψυγειο ισως ειναι προτιμότερη οικονομικά μια μικρη γεννήτρια...
    το έχω μεγάλο άχτι αυτό που δεν έχω την σχετική πλήρη γνώση και βοήθεια για τα ψυγεία αμμωνίας (που δουλεύουν με μια φλόγα/ από υγραέριο ) αυτή η "φλόγα " να αντικατασταθεί με απευθείας από φ/β με αντιστάσεις !! Ψυγείο με 0 db επίπεδα θορύβου ! Ποιος κάθεται τώρα να ασχοληθεί.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 12-06-18 στις 22:30

Παρόμοια Θέματα

1. Τηλεόραση LG 42LF5610 με σπασμένο πάνελ
    από avsellers στο forum Εξαρτήματα προς Ζήτηση & Προσφορά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-18, 14:19
  2. [Τηλεόραση] Ψάχνω πάνελ vestel 39"
    από ΝΑΝΙΣ στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-05-17, 17:09
  3. [Τηλεόραση Samsung] Σπασμένο πάνελ σε Samsung 65"
    από caftis στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-15, 10:41
  4. [Τηλεόραση Philips] philips 30pf9946 καμμένο πάνελ?
    από kostastnt στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-10-13, 15:07
  5. LCD Samsung 40" ( πάνελ )
    από nikoskosm στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-04-12, 17:56

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι