Συνήθως το κάτω μέρος (κουζίνα) με το πάνω (εστία) είναι δύο ανεξάρτητα πράγματα.
Η εστία είναι απλά οι αντιστάσεις και όλος ο έλεγχος γίνεται από την κουζίνα (κάτω).
Συνεπώς το πώς αναβοσβήνουν τα 'τηγάνια' ελέγχεται από την κουζίνα η οποία έχει και την πλήρη ευθύνη.
Αν αυτοί οι χρόνοι είναι σωστοί η όχι, δεν γνωρίζουμε, και η μόνη λύση είναι να γίνει μια επαλήθευση από μία ίδια-παρόμοια κουζίνα.
Προσωπικά τις συγκεκριμένες συσκευές τις θεωρώ εντελώς απαράδεκτες όσον αφορά την ποιότητα του αποτελέσματος.
Η μόνη λύση που μπορεί να βοηθήσει κάπως είναι να χρησιμοποιούνται τηγάνια με βαρύ πάτο για να επιτυγχάνεται μέσω της θερμικής αδράνειας ένα σχετικά αποδεκτό αποτέλεσμα.
Επ ευκαιρίας μιας και προσέχω το φαγητό:
AEG στο max 9: 30δευτ. ΟΝ / 15δευτ. OFF