Εδω η εστια εχει 33.37€.
Εκ πείρας σας μιλώ, μου έτυχε..οι εστίες δεν έιναι ακριβές, το τζάμι το εμαγιε, είναι πολύ ακριβό, αλλά υπάρχει και άλλη λύση που την εφαρμόσαμε καιόλας, βάλαμε τζάμι πυριμαχο αλλά όχι μάυρο αλλα διαφανές, μισή τιμή, ίδια κατηγορία, μοναδικό μείον, φαίνονται όλες οι καλωδιόσεις και τα λοιπά...Αδιάφορο για εμένα, 4 με 5 χρόνια πρίν αυτο!!
ετσι ειναι φιλε νικο το ιδιο λεω και εγω αλλα δεν ξερω γιατι τα βλεπουνε τοσο περιπλοκα.δεν χαλαει ευκολα δεν σαπιζει,και φτιαχνεται πολυ ευκολα και φτηνα .α ξεχασα και φυσικα πιο οικονομικη
φιλικα LASKOS SYSTEMS
οι καινουργιες κουζινες εχουν ενα συστημα που αναγνωριζει τα σκευη και αναλολα την ποιοτητα του σκευους ενεργοποιητε !!μαλων το τηγανι σου ειναι κακης ποιοτητας και δεν το βλεπει!!!
παντως εγω πειστηκα ακομη περισσοτερο οτι αυτες οι κουζινες κεραμικες των χιλιων προβληματων ειναι για τα μπαζα
η ποιοτητα κατασκευης τους ειναι της πλακας εχουν μονο design
εμαθα επισης και για τα αλλα προβληματα που εμφανιζουν απο τον ΜΑΝΟ και τον ΝΙΚΟ
φυσικα μετα απο αυτα θα αποτρεψω σιγουρα φιλους,γνωστους,συγγενεις να παρουν τετοιες κουζινες δεν το συζητω καν
ΦΙΛΙΚΑ