Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 44

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xsterg Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι το ιδιο δυνατες με την παλια κουζινα με κλασικα ματια.( ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ)
    περιπου ενος ετους (ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ)
    .................................................. .................................................. ....
    ΦΙΛΙΚΑ

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BESTCHRISS Εμφάνιση μηνυμάτων
    .................................................. .................................................. ....
    ΦΙΛΙΚΑ
    7 χρόνια κεραμική και μετράω ακόμα... κερδίζω τίποτα;
    Περιμένω να δω πότε θα ρίξει καμιά κατσαρόλα ή κανένα βάζο πάνω η γυναίκα μου...

Προεπιλογή

αν χαλασει κανε και μια ερωτηση ποσο κοστιζουν οι κεραμικες εστιες και εγω εδω ειμαι παλι
    ΦΙΛΙΚΑ

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BESTCHRISS Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν χαλασει κανε και μια ερωτηση ποσο κοστιζουν οι κεραμικες εστιες και εγω εδω ειμαι παλι
    ΦΙΛΙΚΑ
    δηλαδή έπρεπε να αγοράζουμε όλοι ζασταβα, που είναι φτηνα τα ανταλλακτικα!

Το avatar του χρήστη j kalai
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κορωπι

Προεπιλογή

Ρευμα εχεις καλο?
    Μου φαινεται περιεργο για τετοια μαρκα. Αν ηταν καμια αγνωστη θα ελεγα οτι εχει προβλημα ο φουρνος που δεν ψηνει καλα αλλα σε αυτες τις μαρκες δεν μου εχει παραπονεθει κανενας.
    Οι κατσαρολες και τα τηγανια που χρησιμοποιεις ειναι ισια απο κατω ή κανουν τραμπαλα?

Γραψε το E.nr: της κουζινας αν θες.
    Θα το γραφει ή στην πορτα του φουρνου ή στο πισω μερος.

Προεπιλογή

σιγά μην πάρουμε και κουζίνες με ξύλα, ίσα ίσα που οι κεραμικές έχουν καλύτερη μεταφορά θερμότητας ,
    και εμείς στο σπίτι έχουμε μία έλκο 7 χρόνια με κεραμικές και δεν έχει πάθει τίποτα.
    Μήπως το σκεύος δεν είναι κατάλληλο για κεραμικές?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ειρήνη
    Περιοχή
    Λέσβος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από j kalai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρευμα εχεις καλο?
    Μου φαινεται περιεργο για τετοια μαρκα. Αν ηταν καμια αγνωστη θα ελεγα οτι εχει προβλημα ο φουρνος που δεν ψηνει καλα αλλα σε αυτες τις μαρκες δεν μου εχει παραπονεθει κανενας.
    Οι κατσαρολες και τα τηγανια που χρησιμοποιεις ειναι ισια απο κατω ή κανουν τραμπαλα?

Γραψε το E.nr: της κουζινας αν θες.
    Θα το γραφει ή στην πορτα του φουρνου ή στο πισω μερος.

Ηρθαν τεχνικοι και την ειδαν ,τα τηγανια καλα,το ρευμα καλο αλλα και αυτοι απο μονοι τους μας ειπαν οτι οντως σβηνει πιο γρηγορα απο αλλες αλλα δεν εχει βλαβη η κουζινα, ετσι ειναι η λειτουργια της , δεν μπορουμε να πουμε οτι εχει βλάβη.Αλλαξαν και τον ρυθμιστη ενεργειας αλλα λειτουργουσε οπως πριν.

Το avatar του χρήστη Googlis
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Επαρχία/Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από eirinivag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ηρθαν τεχνικοι και την ειδαν ,τα τηγανια καλα,το ρευμα καλο αλλα και αυτοι απο μονοι τους μας ειπαν οτι οντως σβηνει πιο γρηγορα απο αλλες αλλα δεν εχει βλαβη η κουζινα, ετσι ειναι η λειτουργια της , δεν μπορουμε να πουμε οτι εχει βλάβη.Αλλαξαν και τον ρυθμιστη ενεργειας αλλα λειτουργουσε οπως πριν.
    Οι κεραμικές εστίες αναβοσβήνουν συνέχεια, ή θα ανάβουν ή θα σβήνουν δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Ανάλογα το πόσο χρόνο θα είναι αναμμένες παράγουν το αντίστοιχο αποτέλεσμα θερμότητας. Από την στιγμή που ήρθε εξουσιοδοτημένος τεχνικός της Bosch ( και όχι απλά υπάλληλος του καταστήματος αγοράς) και έκανε έλεγχο στην συσκευή και προχώρησε σε προληπτική αντικατάσταση ανταλλακτικού, σημαίνει ότι η συσκευή λειτουργεί σύμφωνα με της προδιαγραφές της και ότι είναι οκ.
    Από εκεί και πέρα τι μπορεί να συμβαίνει;
    1) Το μοντέλο που διάλεξες να έχει μικρή εστία σε watt ή μέγεθος και να μην μένεις ικανοποιημένη διότι προφανώς ήθελες μια πιο δυνατή άρα διάλεξες λάθος μοντέλο.
    2) Να κάνεις κάποιο από τα λάθη που ανέφερα παραπάνω
    3) Να ήθελες εστίες αερίου επειδή έχεις αυξημένες απαιτήσεις από το τηγάνισμα.

Υ.Γ. Το αν είναι επαγωγική κατ αρχήν το βλέπεις από τα χαρακτηριστικά της συσκευής, θα λέει INDUCTION επίσης από την τιμή, θα έχει αισθητή διαφορά τιμής απ της άλλες. Και τέλος δεν είναι επαγωγική γιατί όπως λες αναβοσβήνει ενώ η επαγωγικές δεν αναβοσβήνουν, είναι συνέχεια μαύρες.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Googlis : 25-02-12 στις 14:42

Το avatar του χρήστη MacGyver
    Μέλος
    Όνομα
    Steve
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Συνήθως το κάτω μέρος (κουζίνα) με το πάνω (εστία) είναι δύο ανεξάρτητα πράγματα.
    Η εστία είναι απλά οι αντιστάσεις και όλος ο έλεγχος γίνεται από την κουζίνα (κάτω).
    Συνεπώς το πώς αναβοσβήνουν τα 'τηγάνια' ελέγχεται από την κουζίνα η οποία έχει και την πλήρη ευθύνη.
    Αν αυτοί οι χρόνοι είναι σωστοί η όχι, δεν γνωρίζουμε, και η μόνη λύση είναι να γίνει μια επαλήθευση από μία ίδια-παρόμοια κουζίνα.
    Προσωπικά τις συγκεκριμένες συσκευές τις θεωρώ εντελώς απαράδεκτες όσον αφορά την ποιότητα του αποτελέσματος.
    Η μόνη λύση που μπορεί να βοηθήσει κάπως είναι να χρησιμοποιούνται τηγάνια με βαρύ πάτο για να επιτυγχάνεται μέσω της θερμικής αδράνειας ένα σχετικά αποδεκτό αποτέλεσμα.

Επ ευκαιρίας μιας και προσέχω το φαγητό :
    AEG στο max 9: 30δευτ. ΟΝ / 15δευτ. OFF
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MacGyver : 25-02-12 στις 14:51 Αιτία: Statistics

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδή έπρεπε να αγοράζουμε όλοι ζασταβα, που είναι φτηνα τα ανταλλακτικα!
    δεν πειραζει βοηθας τις εταιριες να γινουν πλουσιοτερες δεν θα βγαλουν λεφτα κλεφτες θα γινουν;
    δηλαδη αν παρεις κουζινα με κλασικα ματια και μια κουζινα με κεραμικες τησ ιδιας εταιριας σημαινει για σενα οτι μια ειναι ζασταβα και η αλλη πορσε
    τοτε η απαντηση μου ειναι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

(ίσα ίσα που οι κεραμικές έχουν καλύτερη μεταφορά θερμότητας )
    θερμαινονται γρηγοροτερα ναι
    οχι οτι εχουν καλητερη μεταφορα θερμοτητας αστεια πραγματα
    και εγω 2 elco εχω αλλα τις κλασικες οχι κεραμικες

ΦΙΛΙΚΑ

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΣΤΙΑ PITSOS HL546
    από liontas στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-11, 14:08
  2. [Άλλη] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΣΤΙΑ FRANKE FHB6004 4CT
    από bgin στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα