αν χαλασει κανε και μια ερωτηση ποσο κοστιζουν οι κεραμικες εστιες και εγω εδω ειμαι παλι
ΦΙΛΙΚΑ
Ρευμα εχεις καλο?
Μου φαινεται περιεργο για τετοια μαρκα. Αν ηταν καμια αγνωστη θα ελεγα οτι εχει προβλημα ο φουρνος που δεν ψηνει καλα αλλα σε αυτες τις μαρκες δεν μου εχει παραπονεθει κανενας.
Οι κατσαρολες και τα τηγανια που χρησιμοποιεις ειναι ισια απο κατω ή κανουν τραμπαλα?
Γραψε το E.nr: της κουζινας αν θες.
Θα το γραφει ή στην πορτα του φουρνου ή στο πισω μερος.
σιγά μην πάρουμε και κουζίνες με ξύλα, ίσα ίσα που οι κεραμικές έχουν καλύτερη μεταφορά θερμότητας ,
και εμείς στο σπίτι έχουμε μία έλκο 7 χρόνια με κεραμικές και δεν έχει πάθει τίποτα.
Μήπως το σκεύος δεν είναι κατάλληλο για κεραμικές?
Ηρθαν τεχνικοι και την ειδαν ,τα τηγανια καλα,το ρευμα καλο αλλα και αυτοι απο μονοι τους μας ειπαν οτι οντως σβηνει πιο γρηγορα απο αλλες αλλα δεν εχει βλαβη η κουζινα, ετσι ειναι η λειτουργια της , δεν μπορουμε να πουμε οτι εχει βλάβη.Αλλαξαν και τον ρυθμιστη ενεργειας αλλα λειτουργουσε οπως πριν.
Οι κεραμικές εστίες αναβοσβήνουν συνέχεια, ή θα ανάβουν ή θα σβήνουν δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Ανάλογα το πόσο χρόνο θα είναι αναμμένες παράγουν το αντίστοιχο αποτέλεσμα θερμότητας. Από την στιγμή που ήρθε εξουσιοδοτημένος τεχνικός της Bosch ( και όχι απλά υπάλληλος του καταστήματος αγοράς) και έκανε έλεγχο στην συσκευή και προχώρησε σε προληπτική αντικατάσταση ανταλλακτικού, σημαίνει ότι η συσκευή λειτουργεί σύμφωνα με της προδιαγραφές της και ότι είναι οκ.
Από εκεί και πέρα τι μπορεί να συμβαίνει;
1) Το μοντέλο που διάλεξες να έχει μικρή εστία σε watt ή μέγεθος και να μην μένεις ικανοποιημένη διότι προφανώς ήθελες μια πιο δυνατή άρα διάλεξες λάθος μοντέλο.
2) Να κάνεις κάποιο από τα λάθη που ανέφερα παραπάνω
3) Να ήθελες εστίες αερίου επειδή έχεις αυξημένες απαιτήσεις από το τηγάνισμα.
Υ.Γ. Το αν είναι επαγωγική κατ αρχήν το βλέπεις από τα χαρακτηριστικά της συσκευής, θα λέει INDUCTION επίσης από την τιμή, θα έχει αισθητή διαφορά τιμής απ της άλλες. Και τέλος δεν είναι επαγωγική γιατί όπως λες αναβοσβήνει ενώ η επαγωγικές δεν αναβοσβήνουν, είναι συνέχεια μαύρες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Googlis : 25-02-12 στις 14:42
Συνήθως το κάτω μέρος (κουζίνα) με το πάνω (εστία) είναι δύο ανεξάρτητα πράγματα.
Η εστία είναι απλά οι αντιστάσεις και όλος ο έλεγχος γίνεται από την κουζίνα (κάτω).
Συνεπώς το πώς αναβοσβήνουν τα 'τηγάνια' ελέγχεται από την κουζίνα η οποία έχει και την πλήρη ευθύνη.
Αν αυτοί οι χρόνοι είναι σωστοί η όχι, δεν γνωρίζουμε, και η μόνη λύση είναι να γίνει μια επαλήθευση από μία ίδια-παρόμοια κουζίνα.
Προσωπικά τις συγκεκριμένες συσκευές τις θεωρώ εντελώς απαράδεκτες όσον αφορά την ποιότητα του αποτελέσματος.
Η μόνη λύση που μπορεί να βοηθήσει κάπως είναι να χρησιμοποιούνται τηγάνια με βαρύ πάτο για να επιτυγχάνεται μέσω της θερμικής αδράνειας ένα σχετικά αποδεκτό αποτέλεσμα.
Επ ευκαιρίας μιας και προσέχω το φαγητό:
AEG στο max 9: 30δευτ. ΟΝ / 15δευτ. OFF
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MacGyver : 25-02-12 στις 14:51 Αιτία: Statistics
δεν πειραζει βοηθας τις εταιριες να γινουν πλουσιοτερες δεν θα βγαλουν λεφτα κλεφτες θα γινουν;
δηλαδη αν παρεις κουζινα με κλασικα ματια και μια κουζινα με κεραμικες τησ ιδιας εταιριας σημαινει για σενα οτι μια ειναι ζασταβα και η αλλη πορσε
τοτε η απαντηση μου ειναι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
(ίσα ίσα που οι κεραμικές έχουν καλύτερη μεταφορά θερμότητας )
θερμαινονται γρηγοροτερα ναι
οχι οτι εχουν καλητερη μεταφορα θερμοτητας αστεια πραγματα
και εγω 2 elco εχω αλλα τις κλασικες οχι κεραμικες
ΦΙΛΙΚΑ