Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3
    Το avatar του χρήστη bgin
    Μέλος
    Όνομα
    βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Post ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΣΤΙΑ FRANKE FHB6004 4CT

Εχω την κεραμική εστία FRANKE FHB6004 4CT η οποία δουλεύει ανεξάρτητα από τον φούρνο και ξαφνικά μου παρουσίασε το εξής.
    Την ανάβω και μου βγάζει σε όλα τα ενδεικτικά για τις εστίες το γράμμα L και δεν κάνει τίποτα άλλο,σαν να έχει μπλοκάρει.
    Αν γνωρίζει κάποιος φίλος κάτι ας με ενημερώσει,έψαξα και στο internet αλλά δεν βρήκα κάτι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gRooV : 22-06-12 στις 14:21

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Γεια σου Βαγγέλη.

Ξεκλείδωμα για να μαγειρέψετε:
    Για να ξεκλειδώσετε και να θέσετε σε λειτουργία τον ηλεκτρονικό έλεγχο της συσκευής, θα πρέπει να πατήσετε
    ταυτόχρονα το μπροστινό δεξί πλήκτρο επιλογής ζώνης και το πλήκτρο ΜΕΙΟΝ (4). Η ένδειξη «L» (ΚΛΕΙΔΩΜΑ) φεύγει
    από την οθόνη και όλες οι ζώνες μαγειρικής εμφανίζουν τώρα «0» με μια κουκκίδα που αναβοσβήνει. Εάν μια ζώνη
    μαγειρικής είναι θερμή, η ένδειξη «Η» εμφανίζεται αντί για τη σταθερή ένδειξη «0». Αφού απενεργοποιήσετε τον
    ηλεκτρονικό έλεγχο, ενεργοποιείται ξανά η λειτουργία ασφαλείας για την προστασία των παιδιών.

http://www.franke.com/content/kitchensystems/tr/tr/home/support/franke_product_library/user_manuals/_jcr_content/parCenter/cmpdll1_3/downloads/_9010136_fhb6004_4c_/file.res/9010136_FHB6004_204C_20T.pdf

Ε
    κτύπωσε και φύλαξε το παραπάνω (προσπέκτους) Users Manual για περαιτέρω βλάβες .... γιατί η επόμενη ερώτηση σου θα ΧΡΕΩΘΕΙ συν Φ.Π.Α 23% ... και χωρίς βεβαίωση απόδειξης !
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 06-11-11 στις 06:25

Το avatar του χρήστη bgin
    Μέλος
    Όνομα
    βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλημέρα Μιχάλη

Ευχαριστώ για την βοήθεια,να είσαι καλά φιλαράκι.

Σου εύχομαι καλή Κυριακή,θα σου έκανα το τραπέζι σήμερα αλλά μου πέφτεις κάπως μακριά,αρκετά χιλιόμετρα θα λεγα

Παρόμοια Θέματα

1. [AEG] προβλημα με κεραμικη aeg.
    από g-e-o στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-10-11, 17:29

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία