Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 44
    Το avatar του χρήστη MacGyver
    Μέλος
    Όνομα
    Steve
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Συνήθως το κάτω μέρος (κουζίνα) με το πάνω (εστία) είναι δύο ανεξάρτητα πράγματα.
    Η εστία είναι απλά οι αντιστάσεις και όλος ο έλεγχος γίνεται από την κουζίνα (κάτω).
    Συνεπώς το πώς αναβοσβήνουν τα 'τηγάνια' ελέγχεται από την κουζίνα η οποία έχει και την πλήρη ευθύνη.
    Αν αυτοί οι χρόνοι είναι σωστοί η όχι, δεν γνωρίζουμε, και η μόνη λύση είναι να γίνει μια επαλήθευση από μία ίδια-παρόμοια κουζίνα.
    Προσωπικά τις συγκεκριμένες συσκευές τις θεωρώ εντελώς απαράδεκτες όσον αφορά την ποιότητα του αποτελέσματος.
    Η μόνη λύση που μπορεί να βοηθήσει κάπως είναι να χρησιμοποιούνται τηγάνια με βαρύ πάτο για να επιτυγχάνεται μέσω της θερμικής αδράνειας ένα σχετικά αποδεκτό αποτέλεσμα.

Επ ευκαιρίας μιας και προσέχω το φαγητό :
    AEG στο max 9: 30δευτ. ΟΝ / 15δευτ. OFF
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MacGyver : 25-02-12 στις 14:51 Αιτία: Statistics

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βασιλης
    Περιοχή
    χαλκιδικη

Προεπιλογή

εγω εχω μια πιτσος με κεραμικη και την εχω πανω απο 12 χρονια και ειναι καινουργια.η γνωμη μου ειναι γιατι ειμαι και ταχνικος οτι η κεραμικη ειναι πολυ καλυτερη απο την απλη εστια για τον λογο που ειπε πιο πανω ο φιλος.εχει καλυτερη επαγωγη θερμοκρασιας και δεν εχεις απωλειες θερμοκρασιας.εαν βαλεις το χερι σου διπλα απο ενα απλο ματι κανε τα παντα,ενω εαν βαλεις το χερι σου διπλα απο το ματι της κεραμικης δεν καταλαβαινεις τιποτα.οσο αφορα που ειπε πιο πανω καποιος φιλος εαν χαλασει ποσο εχει μια κεραμικη, απο κτω το τσαμι εχει ματια και θερμοστατη που ειπαρχουν στο εμποριο και ειναι πολυ φτηνα.
    οσο αφορα το προβλημα του φιλου
    εαν το εκανε αυτο απο την αρχη ,λεω οτι ειναι λαθος συνδεμενη
    η φταιει η ταση σου
    δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ελατωματικη γιατι θα ειχε προβλημα μονο ενα πραγμα οπως ενα ματι η ο φουρνος δεν θα ηταν ολα χαλασμενα ?

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από laskos systems Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω εχω μια πιτσος με κεραμικη και την εχω πανω απο 12 χρονια και ειναι καινουργια.η γνωμη μου ειναι γιατι ειμαι και ταχνικος οτι η κεραμικη ειναι πολυ καλυτερη απο την απλη εστια για τον λογο που ειπε πιο πανω ο φιλος.εχει καλυτερη επαγωγη θερμοκρασιας και δεν εχεις απωλειες θερμοκρασιας.εαν βαλεις το χερι σου διπλα απο ενα απλο ματι κανε τα παντα,ενω εαν βαλεις το χερι σου διπλα απο το ματι της κεραμικης δεν καταλαβαινεις τιποτα.οσο αφορα που ειπε πιο πανω καποιος φιλος εαν χαλασει ποσο εχει μια κεραμικη, απο κτω το τσαμι εχει ματια και θερμοστατη που ειπαρχουν στο εμποριο και ειναι πολυ φτηνα.
    η φταιει η ταση σου
    δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ελατωματικη γιατι θα ειχε προβλημα μονο ενα πραγμα οπως ενα ματι η ο φουρνος δεν θα ηταν ολα χαλασμενα ?
    ΣΩΣΤΑ ναι μεχρι να την φτοιαξει και αν την φτιαξει και ποσα λεφτα θα πληρωσει θα τρωει ετοιματζιδικα
    η θα πηγαινει στους συγγενείς να παιρνει φαγητο
    η απλα να το τρωει αψητο
    επισης για να δοκιμασεις ενα ματι δεν βαζεις το χερι σου αν ειναι ζεστο
    εσυ στην μπριζα το βαζεις μεσα το δακτυλο για να δεις αν εχει ρευμα
    γιατι απο οτι ξερω ξερω τα περισσοτερα ατυχηματα στην κουζινα γινονται απο τον φουρνο
    και οχι απο το ματι ή απο ζεστο νερο η λαδι

λοιπον φιλη ΕΙΡΗΝΗ να την ξεφορτωθεις οσο ειναι καιρος και αγορασε μια κουζινα εμαγιε
    η οποια να ειναι οσο απλη γινεται 0-1-2-3 να εχει ρυθμιση για το ματι
    αν θελεις σου προτεινω την ΕLCO μια και τις εχω πολλα χρονια και δεν παθαν τιποτα 20χρονια και 30 χρονια σκυλια
    http://www.elco.gr/index.php/gr/prod...p/cookers.html

ΦΙΛΙΚΑ

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από laskos systems Εμφάνιση μηνυμάτων
    η φταιει η ταση σου
    Θα συμφωνίσω.
    Είναι πολύ καλύτερες απο τις απλές.
    Ποιός λέει ότι δεν έχει ανταλλακτικά ρε παιδιά? Έχουμε 10 χρόνια(μπορεί και παραπάνω) μια siemens κεραμική και πέρισι κάηκε ένα μάτι. Απλά ξεβίδωσα όλο το πάνω μέρος, ξεκούμπωσα το μάτι που ήθελα και έβαλα το καινούριο. Περίπου 20€ είχε.
    Όλα τα άλλα μέσα στην κουζίνα είναι κοινά και για τις απλές, και για τις κεραμικές.

Προεπιλογή

για τιμες δες εδω ειναι οι φθηνοτερες τιμες που βρηκα
    http://www.eaparts.gr/content.aspx?c...34&cpi=&s=&l=1
    φιλικα

Προεπιλογή

τιμες για ματι κουζινας εμαγιε
    μικρο 14Ε
    μεσαιο 18Ε
    μεγαλο 22Ε
    τιμές λιανικης

ΦΙΛΙΚΑ

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BESTCHRISS Εμφάνιση μηνυμάτων
    τιμες για ματι κουζινας εμαγιε
    μικρο 14Ε
    μεσαιο 18Ε
    μεγαλο 22Ε
    τιμές λιανικης

ΦΙΛΙΚΑ

Εγώ αυτό το μάτι είχα πάρει. 20€ θυμάμαι. Με τίποτα πάνω απο 25.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PCMan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ αυτό το μάτι είχα πάρει. 20 θυμάμαι. Με τίποτα πάνω απο 25.
    αρα αλλαξες αντισταση ματι σε εμαγιε κουζινα(κλασικο ματι) και οχι σε κεραμικη κουζινα
    γιατι κοστολογιο περιπου για να σου αλαξει τεχνικος ενα ματι κεραμικης εστιας παιρνει 80-95Ε με τα περαστικα μαζι
    ενω αν την αλλαξεις μονος σου κοντα στα 50Ε εξαρταται βεβαια και απο το ματι που θα αλλαξεις
    αν τα αλλαξεις ολα τις εστιες σε κεραμικη κουζινα τοτε "ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ" αγοραζεις καινουργια

ΦΙΛΙΚΑ

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BESTCHRISS Εμφάνιση μηνυμάτων
    αρα αλλαξες αντισταση ματι σε εμαγιε κουζινα(κλασικο ματι) και οχι σε κεραμικη κουζινα
    γιατι κοστολογιο περιπου για να σου αλαξει τεχνικος ενα ματι κεραμικης εστιας παιρνει 80-95Ε με τα περαστικα μαζι
    ενω αν την αλλαξεις μονος σου κοντα στα 50Ε εξαρταται βεβαια και απο το ματι που θα αλλαξεις
    αν τα αλλαξεις ολα τις εστιες σε κεραμικη κουζινα τοτε "ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ" αγοραζεις καινουργια

ΦΙΛΙΚΑ
    Όχι. Η κουζίνα είναι κεραμική και άλλαξα το μεγαλύτερο μάτι που είναι φ230mm. Από τοπικό μαγαζί πήρα το ματι, όχι απο ίντερνετ.
    Δεν έχω ιδέα γιατί μου το έδωσε τόσο και ποιά είναι η κανική τιμή του.

Προεπιλογή

η εκανε λαθος η ειναι πολυ φιλος σου η δεν θυμασαι καλα
    εγω παντως χωρις παρεξηγηση δεν το πιστευω οτι εχει αυτη την τιμη
    αυτο κοστιζει 51,712Ε
    http://www.eaparts.gr/content.aspx?c...31&cpi=&s=&l=1
    φιλικα

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΣΤΙΑ PITSOS HL546
    από liontas στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-11, 14:08