Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 34

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι μπορεί να έχει κολλημένη επαφή μέσα στον εγκέφαλο.
    Και πως θα το φτιάξω ; Διαφωτίστε με το παλεύουμε τοσο καιρο με τον Κυριακιδη

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sotos_ster Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να σημειώσω κάτι που δεν το διατύπωσα σωστά στην περιγραφή .. όταν το βάζω σε πρόγραμμα στην αρχή δουλεύει η αντλία για να διώξει τα απόνερα για μερικά δευτερολέπτα και μετά αρχίζει να παίρνει νερό η βαλβίδα και συνεχίζει η αντλία να αδειάζει . Αυτό όλο είναι φυσιολογικό σε αυτά τα πλυντήρια ( το έχω δει σέ λειτούργικα) καθώς με αυτόν τον τρόπο ξεπλένει το φίλτρο . Το θέμα είναι ότι το πλυντήριο δεν γεμίζει νερό γιατί η αντλία δουλεύει ασταμάτητα . Χθες δοκίμασα να βγάλω το καλώδιο απ τον εγκέφαλο το οποίο συνδέει εγκέφαλο και αντλία και αναγκάστηκε και πήρε νερό και ξεκίνησε να πλένει, αλλά τώρα δε ζεσταίνει το νερό . Αρα; Σχετίζεται μήπως ο εγκέφαλος για την αντλία που δε σταματά ;
    Από το παραπάνω κείμενο
    Αυτό όλο είναι φυσιολογικό σε αυτά τα πλυντήρια ( το έχω δει σέ λειτούργικα) καθώς με αυτόν τον τρόπο ξεπλένει το φίλτρο .
    Αφού το έχεις δει σε λειτουργικά μένει μια ανακρίβεια στο παρακάτω

όταν το βάζω σε πρόγραμμα στην αρχή δουλεύει η αντλία για να διώξει τα απόνερα για μερικά δευτερολέπτα και μετά αρχίζει να παίρνει νερό η βαλβίδα και συνεχίζει η αντλία να αδειάζει .
    Η ανακρίβεια για την παραπάνω αναφορά είναι ότι δεν περιγράφεις ακριβώς πως συμπεριφέρεται το λειτουργικό . Η παραπάνω αναφορά είναι για το προβληματικό .

Στα λειτουργικά λοιπόν ερωτώ , στην στιγμή που παίρνει νερό η βαλβίδα συμβαίνει και εκεί (στο λειτουργικό ) να λειτουργεί η αντλία ? και μετά από λίγο (δευτερόλεπτα ) σταματά η αντλία ?
    Ή την ώρα που αρχίζει να παίρνει νερό αυτομάτως έχει κλείσει ήδη η αντλία ? (πάλι για το λειτουργικό αναφέρομαι )

Το ρωτώ αυτό γιατί η διαφορά αυτών των δευτερολέπτων είναι σημαντική (μεταξύ της συμπεριφοράς του λειτουργικού και του προβληματικού )

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από το παραπάνω κείμενο

Αφού το έχεις δει σε λειτουργικά μένει μια ανακρίβεια στο παρακάτω

Η ανακρίβεια για την παραπάνω αναφορά είναι ότι δεν περιγράφεις ακριβώς πως συμπεριφέρεται το λειτουργικό . Η παραπάνω αναφορά είναι για το προβληματικό .

Στα λειτουργικά λοιπόν ερωτώ , στην στιγμή που παίρνει νερό η βαλβίδα συμβαίνει και εκεί (στο λειτουργικό ) να λειτουργεί η αντλία ? και μετά από λίγο (δευτερόλεπτα ) σταματά η αντλία ?
    Ή την ώρα που αρχίζει να παίρνει νερό αυτομάτως έχει κλείσει ήδη η αντλία ? (πάλι για το λειτουργικό αναφέρομαι )

Το ρωτώ αυτό γιατί η διαφορά αυτών των δευτερολέπτων είναι σημαντική (μεταξύ της συμπεριφοράς του λειτουργικού και του προβληματικού )
    Μόλις ξεκινήσει η βαλβίδα να παίρνει νερό , συνεχίζει να δουλεύει η αντλία εννοείται για να ξεπλύνει το φίλτρο . Αλλιώς πως θα το ξεπλύνει ; Ναι έτσι λειτουργεί το λειτουργικό πλυντηρίο. (Επισημαίνω πάλι, όχι όλα , κάποια από αυτό όμως είχαν αυτή την λειτουργεια . Σε ίδιο πιτσος ας πούμε δε το έχω δει)

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Μόλις ξεκινήσει η βαλβίδα να παίρνει νερό , συνεχίζει να δουλεύει η αντλία εννοείται για να ξεπλύνει το φίλτρο . Αλλιώς πως θα το ξεπλύνει ; Ναι έτσι λειτουργεί το λειτουργικό πλυντηρίο. (Επισημαίνω πάλι, όχι όλα , κάποια από αυτό όμως είχαν αυτή την λειτουργεια . Σε ίδιο πιτσος ας πούμε δε το έχω δει)
    Ωραία το παίρνουμε ως δεδομένο ότι τα παραπάνω ισχύουν (για το λειτουργικό )
    Δώσε την συνέχεια (για το λειτουργικό ) από εκεί που σταμάτησες (δηλαδή πόσο μετά σε χρόνο σταματούσε η αντλία εννοείται για να συμπληρωθεί επιτέλους νερό ) , ή μήπως στο χρονοδιάγραμμα (στο λειτουργικό ) σταματούσε η βαλβίδα και η αντλία μαζί , και ξεχωριστά έδινε (εκ νέου εντολή ) να ξεκινήσει μόνο η βαλβίδα .

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Ωραία το παίρνουμε ως δεδομένο ότι τα παραπάνω ισχύουν (για το λειτουργικό )
    Δώσε την συνέχεια (για το λειτουργικό ) από εκεί που σταμάτησες (δηλαδή πόσο μετά σε χρόνο σταματούσε η αντλία εννοείται για να συμπληρωθεί επιτέλους νερό ) , ή μήπως στο χρονοδιάγραμμα (στο λειτουργικό ) σταματούσε η βαλβίδα και η αντλία μαζί , και ξεχωριστά έδινε (εκ νέου εντολή ) να ξεκινήσει μόνο η βαλβίδα .
    Τώρα δε θυμάμαι κι εγώ ακριβώς . Νομιζω δουλεύουν μαζί για κάνα μισό λεπτό , μετά σταματάει η βαλβίδα να παίρνει νερό ενώ η αντλία συνεχίζει να δουλεύει κ στο τέλος σταματάει η αντλία και αρχίζει η βαλβίδα να γεμίζει τον θάλαμο ταυτόχρονα . Όμως ξαναλέω δεν είμαι σίγουρος γιατί δε το κάνουν όλα τα μοντέλα αυτό το πράγμα .

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Τώρα δε θυμάμαι κι εγώ ακριβώς . Νομιζω δουλεύουν μαζί για κάνα μισό λεπτό , μετά σταματάει η βαλβίδα να παίρνει νερό ενώ η αντλία συνεχίζει να δουλεύει κ στο τέλος σταματάει η αντλία και αρχίζει η βαλβίδα να γεμίζει τον θάλαμο ταυτόχρονα . Όμως ξαναλέω δεν είμαι σίγουρος γιατί δε το κάνουν όλα τα μοντέλα αυτό το πράγμα .
    Άρα ρεσιτάλ ανακρίβειας .
    Ερωτούμε τώρα τον Tipos πως τελικά είναι το χρονοδιάγραμμα για το μοντέλο του νηματοθέτη (όταν είναι λειτουργικό). Και ο θεός βοηθός .

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Αν υποθέσουμε ότι Δεν το κάνει … τότε αυτό που κάνει κ το λέω με σιγουριά είναι ότι μόλις το βάλεις σε πρόγραμμα στην αρχή δουλεύει η αντλία για να διώξει τυχόν εναπομείναντα νερά . Και μετά μόλις σταματήσει , στο καπάκι δίνετε εντολή στη βαλβίδα να γεμίσει νερό . Αυτό το κάνουν ΟΛΑ αυτού του τύπου πλυντήρια (Bosch Siemens PITSOS)

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Άρα ρεσιτάλ ανακρίβειας .
    Ερωτούμε τώρα τον Tipos πως τελικά είναι το χρονοδιάγραμμα για το μοντέλο του νηματοθέτη . Και ο θεός βοηθός .
    Τι να σου πω , δεν έχω κάποιο ίδιο Siemens λειτουργικό τώρα για να το δοκίμαζα και να έφευγε η απορία αφού ειανι τόσο σημαντικό . Εχω μόνο δυο PITSOS ίδιου τύπου λειτουργικα

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Έχω ένα ίδιο σε Bosch. Μολις ξεκινάω το πρόγραμμα κάνει άντληση τα νερά απο τα βρώμικα πιάτα . Κατόπιν κλείνει η αντλία και ξεκινάει η πλήρωση νερού .
    Αφού ολοκληρωθεί η πλύση και αντλεί το σαπουνονερο , μόλις αδειάσει ανοίγει ταυτόχρονα και η πλήρωση νερού για 20-30 sec και κάνει αυτή τη πλύση του φίλτρου που λες .

Κατόπιν κόβει η πλήρωση , στραγγίζει τα νερά , και ξεκινάει την κανονική πληρωση νερού για το ξεβγαλμα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ξεβγαλματος κάνει πάλι μια μικρή πλύση φίλτρου με άλλο τρόπο.
    Αδειάζει τα νερά ,σταματάει την αντλία , γεμίζει λίγο νερό , σταματάει τη πληρωση και αδειάζει αμεσως το λίγο νερό που πήρε . Κατόπιν παίρνει το νερό για το δεύτερο και τελευταίο ζεστο ξεβγαλμα .

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Giannos88 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω ένα ίδιο σε Bosch. Μολις ξεκινάω το πρόγραμμα κάνει άντληση τα νερά απο τα βρώμικα πιάτα . Κατόπιν κλείνει η αντλία και ξεκινάει η πλήρωση νερού .
    Αφού ολοκληρωθεί η πλύση και αντλεί το σαπουνονερο , μόλις αδειάσει ανοίγει ταυτόχρονα και η πλήρωση νερού για 20-30 sec και κάνει αυτή τη πλύση του φίλτρου που λες .

Κατόπιν κόβει η πλήρωση , στραγγίζει τα νερά , και ξεκινάει την κανονική πληρωση νερού για το ξεβγαλμα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ξεβγαλματος κάνει πάλι μια μικρή πλύση φίλτρου με άλλο τρόπο.
    Αδειάζει τα νερά ,σταματάει την αντλία , γεμίζει λίγο νερό , σταματάει τη πληρωση και αδειάζει αμεσως το λίγο νερό που πήρε . Κατόπιν παίρνει το νερό για το δεύτερο και τελευταίο ζεστο ξεβγαλμα .

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Αρα αυτό που λέω το κάνει μόνο στα ξέβγαλματα κι όχι στην αρχή .

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] BOSCH Πλυντήριο πιάτων SRI5615/08 Πλυντήριο πιάτων BOSCH
    από jeronimo στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-21, 13:10
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-06-20, 03:12
  3. Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-19, 19:54
  4. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-01-16, 00:37