Καλησπέρα. Έχω πλυντήριο πιάτων Pitsos και εδώ και μερικά πλυσίματα κρατάει νερό στο κάτω μέρος του πλυντηρίου (περίπου δύο δάχτυλα). Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό;
Καλησπέρα. Έχω πλυντήριο πιάτων Pitsos και εδώ και μερικά πλυσίματα κρατάει νερό στο κάτω μέρος του πλυντηρίου (περίπου δύο δάχτυλα). Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό;
IMG_20180329_153923.jpgΠρώτα από όλα ευχαριστώ που απάντησες. Λέγοντας οπές στο κάτω μέρος τι εννοείς;Δε βλέπω πουθενά οπές στο κάτω μέρος.IMG_20180329_154019.jpg
Επίσης μπόρεσα να βγάλω μόνο τη μία σήτα, η άλλη δείχνει να σφηνώνει εκεί που είναι ο χώρος για το αλάτι. Κάτω κάτω που φαίνεται μια τρύπα είναι από βίδα που έβγαλα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θανάσης Καραβίτης : 29-03-18 στις 16:21
εκεινες τις εγκοπες εννοω τις τεσσερεις.εμενα εκει ηταν βουλωμενο απο κουκουτσια.αν δεν εχειβουλωσει δες την αντλια,ειναι απο κατω.IMG_20180329_154019.jpg
Εχω και εγω το ίδιο φαινομενο. Ειναι γύρω στα 5 εκ νερό. Ο χαραμαδες φαινονται καθαρες.
Siemens topline inside.jpg
Μηπως ειναι νερά απο την σωληνα εξαγωγής? Εννοώ νερά που επιστρέφουν μόλις σταματάει η αντλία, απο το ψηλό σημείο μεχρι την αντλία?
Στην αντλία τι να δούμε?
να δειτε αν τραβαει νερα,τη συνδεουμε και δοκιμαζουμε,με προσοχη παντα,ειναι220ν.επισης βλεπουμε για αποφραξεις σε ολη την εξαγωγη.
Η αντλία είναι σίγουρο οτι δουλεύει και δεν φαινεται κατι βουλωμένο. Αλλώστε τα νερά είναι πολύ λίγα, πρίπου ενα ποτήρι.
Ειναι απίθανο να είναι απο επιστροφή απο το υψηλότερο σημείο του σωλήνα εξαγωγής?
Αυτες οι συσκευές έχουν άραγε ανεπίστροφη βαλβίδα στον σωλήνα εξαγωγής?
Αν δεν εχουν ανεπίστροφη, πραγμα που δεν γνωρίζω, τότε ειναι σίγουρα νερό επιστροφής και μάλλον δεν αντιμετωπίζεται παρά μόνο στράγγισμα μετα απο καθε πλύση.
zevage (22-04-18)