Καλησπέρα στην παρέα.
Έχω ένα πλυντήριο της PITSOS 3 χρόνια τώρα μοντέλο WXP802C6/04 και τις τελευταίες μέρες που έβαλα πλυντήριο (να βοηθήσω την γυναίκα μου) στο τέλος του προγράμματος εκεί που παίρνει φόρα και στίβει τα ρούχα αυτό ενώ ξεκινάει να το κάνει σταματάει μετά απο ένα δύο λεπτά και τελειώνει το πρόγραμμα πλύσης.
Εαν το βάλω σκέτα στο πρόγραμμα που είναι για απάντληση νερού και στίψιμο το κάνει σαν λειτουργία.Αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται να περιμένω πότε θα τελειώσει για να το βάλω ξανα να κάνει κάτι που έκανε στο οποιοδήποτε πρόγραμμα απο μόνο του.
Γενικός το πλυντήριο ειναι σε καλή κατάσταση άνοιξα κάτω το φίλτρο μπας και είχε μαζέψει βρωμιά το καθάρισα δεν μπορώ να πω ότι ήταν και μέσα στην βρώμα καθάρισα και το δοχείο που παίρνει το απορυπαντικό έλεγξα και καθάρισα και το λάστιχο της πόρτας μήπως είχε πάρει κάτι με φακό .Τίποτα.
Ότι ρούχα βάζαμε βάζουμε και τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι η αποχέτευση είναι καθαρή τραβάει το νερό κανονικά.
Τι μπορεί άλλο να είναι ? Στην Pitsos που πήρα τηλέφωνο δεν γνώριζαν να μου πουν κάτι.Και μάλιστα η κοπέλα μου είπε μισο λεπτάκι να διαβάσω τις οδηγίες χρήσεως....
Κάθε συμβουλή χρήσιμη και ευπρόσδεκτη.