προβλημα δεν σταματαει να στιβει και αναγκαζομαι να το σταματησω εγω αναγκαστικα.Μηπως γνωριζετε τι να μπορει να συμβαινει;
προβλημα δεν σταματαει να στιβει και αναγκαζομαι να το σταματησω εγω αναγκαστικα.Μηπως γνωριζετε τι να μπορει να συμβαινει;
Μια χαρά δουλεύει αν έχεις το παρακάτω μοντέλο
http://www.buldoza.gr/Product.aspx?C...roduct=1620703
Σωστοος..
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Δοκίμασες και με σωστό φορτίο? λιγότερα ρούχα ή καθόλου?
Το μοντελο ειναι AA 800 Aw0/d 4 1 122.Λοιπον ειτε με φορτιο ειτε τελειως αδειο στιβει συνεχεια αλλα κανει κατι χαρακτηριστικο.Μετα απο το στιψημο που κανει αναβοσβηνει το λαμπακι τελους προγραμματος σβηνει και το λαμπακι του πληκτρου ον-οff για ελαχιστα δεκατα δευτερολεπτου και ξεκιναει παλι να στιβει.Και αυτο γινετε συνεχεια.Σκεφτηκα η εντολη για να σταματησει το στιψημο την παιρνει απο καπου,μηπως απο τον πιεσοστατη υποπιεσης; Καμια ιδεα
Για πρόβλημα ελέγχου (προγράμματος) πλακέτας μοιάζει . έριξες καμιά ματιά στην πλακέτα για τίποτα οξειδώσεις τίποτα χαλαρές φισέτες κτλ τα νερά πάραυτα τα έχει βγάλει από το πλυντήριο? ή άφησε λίγα νερά μέσα ? καθάρισε τίποτα φίλτρα κτλ
Δεν εχω ανοιξει την πλακετα,ολες τα φις που καταληγουν στην πλακετα τα εχω ελενξει μηπως και δεν ειναι κουμπωμενα καλα ολα ηταν ενταξει ,τα νερα τα εχει βγαλει και παραλληλα οταν στιβει δουλευει και η αντλια νερου μαζι,το θεμα ειναι απο που παιρνει εντολη για το σταματημα του στιψιματος θελω να πιστευω οτι δεν μετραει κανας χρονος πιστευω οτι οταν αδειασουν τα νερα τοτε ισως ο πιεσοστατης να δινει εντολη και αυτο που δεν ειδα καν το φιλτρο και τωρα που το ανοιξα ειναι καθαρο βγαζοντας και λιγα νερα φυσιολογικα.
Ειδικός στους προγραμματισμούς δεν είμαι αλλά δεν είναι όπως τα λες (στην εμμονή με πιεσσοστάτη) με χρόνο κλειδώνουν . μην ξεχνάς ότι ο κάθε κατασκευαστής την τρέλα του . Όταν επιτέλους τελειώνει το πρόγραμμα (περιμένουμε την πόρτα να ξεκλειδώσει έτσι δεν είναι?) και μετά ανάλογα στα διάφορα μοντέλα . με το που αντιληφθεί ότι "ξεκλείδωσε" μετά σου δείχνει στο καντράν το end του προγράμματος . άρα αυτό που λες με πιεσσοστάτη είναι πολύ "μακριά" για να κλειδώνει εκείνος .
Σε παλιά ποστ που είχα διαβάσει για τέτοιου είδους προβλήματα περισσότερο λέγανε για πρόβλημα πλακέτας . σπανίως μερικά μοντέλα επαναλαμβάνουν το στίψιμο από άλλες αιτίες π.χ δυσλειτουργία του μοτέρ , παραμόρφωση της τάσης δικτύου κτλ (πάντα με το "αίνιγμα" του κατασκευαστή)
ενταξει εαν ειναι απο πλακετα δεν ξερω αν αξειζει να την αγορασω γιατι η τιμη του θα ειναι αρκετα υψηλη, θα ανοιξω την πλακετα για να δω εαν κατι παιζει μεσα.Παντως ευχαριστω
Προς ενημερωση. Τελικα εφταιγε ο πιεσοστατης .Αγορασα εναν αλλον δινοντας 10 ευρω αντι για πλακετα και απο τοτε δουλευει αψογα.