Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 28 από 28

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chipakos-original Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας μείνουμε στο ότι ανάβει η λάμπα της αποθήκης και το ενδεικτικό κάθε 3-4 δευτερόλεπτα. Οταν λες ανάβει εννοείς με όλη την ένταση κανονικά...?? ή απλά φωτίζει λίγο ο γλόμπος και σβήνει??αυτήν την παρενέργεια στην είπα ότι θα συμβεί στο #9 και εννοούσα όχι μόνο το ενδεικτικό πάνω στον διακόπτη αλλά και η ίδια η λάμπα.Αυτό συμβαίνει απ το LED που υπάρχει μέσα στον διακόπτη.Για πες μου τι απ΄όλα αυτά συμβαίνει.
    "Ανάβει με όλη την ένταση και ο γλόμπος/λάμπα και το ενδεικτικό λαμπάκι" διαρκεί κλάσμα του δ/πτου , αλλά επαναλαμβάνεται συνεχώς . Δεν πρόσεξα αν αναβοσβήνουν συγχρόνως , η εναλλάξ .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DimMani : 05-12-18 στις 19:47

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DimMani Εμφάνιση μηνυμάτων
    "Ανάβει με όλη την ένταση και ο γλόμπος/λάμπα και το ενδεικτικό λαμπάκι" διαρκεί κλάσμα του δ/πτου , αλλά επαναλαμβάνεται συνεχώς . Δεν πρόσεξα αν αναβοσβήνουν συγχρόνως , η εναλλάξ .
    Αν λες κάθε 3-4 δευτερόλεπτα ότι ανάβει με όλη την ένταση τότε έχεις ένα φλιπ φλοπ χωρίς όμως να υπάρχει κύκλωμα . Δεν γίνονται αυτά. Να έχεις μία λάμπα LED που λόγω χαμηλής κατανάλωσης να φωτίζει ελαφρώς το καταλαβαίνω να έχεις λάμπα οικονομίας οι οποίες και αυτές αναβόσβηναν ελαφριά κι αυτό το καταλαβαίνω, αλλά να ανάβει η λάμπα με όλη την ένταση αυτό δεν υπάρχει,,,,,,,βραχυκύκλωσα το κεφάλι μου. Τι λάμπα έχεις βάλει εκεί σε αυτή τη θέση... και πόσα Watt είναι??
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή

Αν λες κάθε 3-4 δευτερόλεπτα ότι ανάβει με όλη την ένταση τότε έχεις ένα φλιπ φλοπ χωρίς όμως να υπάρχει κύκλωμα . Δεν γίνονται αυτά. Να έχεις μία λάμπα LED που λόγω χαμηλής κατανάλωσης να φωτίζει ελαφρώς το καταλαβαίνω να έχεις λάμπα οικονομίας οι οποίες και αυτές αναβόσβηναν ελαφριά κι αυτό το καταλαβαίνω, αλλά να ανάβει η λάμπα με όλη την ένταση αυτό δεν υπάρχει,,,,,,,βραχυκύκλωσα το κεφάλι μου. Τι λάμπα έχεις βάλει εκεί σε αυτή τη θέση... και πόσα Watt είναι??
    Ο 1 διακόπτης ανάβει 1 philips 23w ww 827 και ο άλλος 2 σπότ .

Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

H λάμπα η Philips είναι λάμπα οικονομίας και η συμπεριφορά μεταβάλλεται αναλόγως τον τύπο της λάμπας και την μάρκα της λάμπας. Οταν συνδέσεις λάμπα οικονομίας τότε λόγω του ενδεικτικού που υπάρχει μέσα στη λάμπα θα αναβοσβήνει η λάμπα ελαφρώς σου το έχω γράψει πιο επάνω, αφού λες ότι η λάμπα ανάβει και φωτοβολεί ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ τότε η συνδεσμολογία σου μέσα στον διακόπτη είναι λάθος .

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή

H λάμπα η Philips είναι λάμπα οικονομίας και η συμπεριφορά μεταβάλλεται αναλόγως τον τύπο της λάμπας και την μάρκα της λάμπας. Οταν συνδέσεις λάμπα οικονομίας τότε λόγω του ενδεικτικού που υπάρχει μέσα στη λάμπα θα αναβοσβήνει η λάμπα ελαφρώς σου το έχω γράψει πιο επάνω, αφού λες ότι η λάμπα ανάβει και φωτοβολεί ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ τότε η συνδεσμολογία σου μέσα στον διακόπτη είναι λάθος .
    Το"λάθος" το οποίο το πιστεύω κι εγώ , εμπεριέχει κίνδυνο ; Αν ναι τι κάνω . Ο "ειδικός" θα έλθει όποτε θέλει και είναι ο ίδιος που έκανε την εγκατάσταση , οπότε ότι κάνω θα το κάνω εγώ . Είμαι όλος αυτιά .

Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DimMani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το"λάθος" το οποίο το πιστεύω κι εγώ , εμπεριέχει κίνδυνο ; Αν ναι τι κάνω . Ο "ειδικός" θα έλθει όποτε θέλει και είναι ο ίδιος που έκανε την εγκατάσταση , οπότε ότι κάνω θα το κάνω εγώ . Είμαι όλος αυτιά .
    Δεν μπορείς εσύ αγαπητέ...λυπάμαι. Αφού πρέπει να επέμβει κάποιος στην εγκατάσταση εσύ δεν είναι ασφαλές να το κάνεις.

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον chipakos-original για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

nyannaco (07-12-18)

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Εχεις φωτογραφίες της συνδεσμολογίας με τον παλιο πριζοδιακοπτη πριν επεμβεις;

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή

Τα παράτησα ως έχουν . Για να παρέμβω χρειάζομαι έναν γνώστη με απεριόριστη υπομονή , για τις συνεχείς ερωτήσεις που θα κάνω .

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. Αποροφητήρας bosh εξωτερικός διακόπτης
    από Dg109 στο forum Υπόλοιπες Λευκές Συσκευές
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-18, 01:53
  2. Διακόπτης WiFi on off φώτων
    από Maxsto στο forum Ηλεκτρολογικά
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-11-17, 18:00
  3. [Neff] Κολλημένος χωνευτός διακόπτης
    από Jole στο forum Φούρνος & Εστία