Μήπως η πλακέτα θέλει προγραμματισμό...και αν ναι που μπορώ να το κάνω?
Μήπως η πλακέτα θέλει προγραμματισμό...και αν ναι που μπορώ να το κάνω?
1. Το ρελέ το ανέφερα ως παράδειγμα του πώς θα μπορούσαν να το είχαν υλοποιήσει. Ίσως το έχουν κάνει με ρελέ, ίσως με άλλο τρόπο. Θα πρέπει να το βρεις εσύ. Αν βρεις Service manual για τη συσκευή αυτή θα σε βοηθήσει πολύ. (εγώ δεν βρήκα)
2. Η πλακέτα έρχεται προγραμματισμένη, δεν μπορείς να την προγραμματίσεις. Εφόσον είναι καινούρια και γνήσια, δεχόμαστε ότι είναι οκ.
Η δεύτερη με την οποία το δοκίμασες, ποια ήτανε; Η καμένη;
(ας το πάρουμε από την αρχή: μήπως σου εμφάνιζε στην αρχή κάποια προβλήματα, και γι αυτό υπέθεσες ότι κάηκε η πλακέτα, την άλλαξες, ΑΛΛΑ και με την καινούρια πλακέτα εξακολουθεί να σου εμφανίζει τα ίδια προβλήματα; )
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panoss : 02-10-18 στις 11:33
You only live twice.
Η αρχική πλακέτα κάηκε μου το ειπε τεχνικος που το έλεγξε αλλά λόγω ακριβού κόστους 180 ευρώ ψαχτηκα στο ebay και βρήκα μεταχειρισμένη αυτή έβαλα και δεν λειτουργούσε σωστά ...πήρα και δεύτερη μεταχειρισμένη από ebay ακριβώς ίδια με αυτή που φορούσε (εννοώ και ίδια μάρκα) δούλεψε καλύτερα αλλά όχι τέλεια ...δεν τράβαγε νερό παροχης σε κάποια στάδια πλυσιματος. Έκανα reset και το έβαλα να δουλέψει ένα πρόγραμμα που μάλλον είναι ξεπλύματος..... δεν τον έχει σαν ένδειξη...απλώς γύρισα το διακόπτη πριν από τις επιλογές θερμοκρασίας ... Και μετά δουλευει τραβοντας νερό σε ολες τις φάσεις πλυσιματος. Παραμένει όμως να μη στεγνώνει καί με λίγα νερά στο τέλος...????
Του έβαλα και μια πλύση με ξύδι και σόδα και θα δοκιμάσω πάλι.
Δεν εχω αλαξει πλακετα ποτε σε αυτο το μοντελο,σε αλλα μοντελα παντως χρειαζεται κωδικοποιηση .Τις οδηγιες κωδικοποιησης τις παρεχει μεσα στην συκευασια της πλακετας.Εσυ την αγορασες μεταχειρισμενη οποτε δες αν μπορεις να βρεις οδηγιες απο τον τοπικο αντιπροσωπο.
Ο κωδικός της πλακέτας που αγόρασα είναι ίδιος με τον κωδικό που είχε η παλιά Εννοώ τον κωδικό που είναι γραμμένος πάνω στην πλακέτα
Υπάρχει περίπτωση να βρω στο ίντερνετ οδηγίες κωδικοποίησης?
Μετά από αρκετές δοκιμές ....τα αποτελέσματα είναι ότι ξεκινά κανονικά ...κάνει προπλυση. Στην κύρια πλύση δεν τραβά νερό του βάζω εγώ και πλένει κανονικά. Στο ξεβγαλμα λίγο πριν το τέλος θέλει άλλη μια δόση νερό και στο τελος δεν στεγνώνει τα σκεύη.
Καμιά άποψη για το τι παίζει?