καλημερα!εχεις καποια πηγη να προτειενεις για αγορα πυκνωτων?
καλημερα!εχεις καποια πηγη να προτειενεις για αγορα πυκνωτων?
Παλικαρια εβγαλα την πλακετα και την πηγα σε εναν ηλεκτρονικο να μου μετρησει τα πυκνωτακια και τα βρηκε μια χαρα, το θεμα ειναι οτι μια αντισταση ηταν καμενη, μια πολυχρωμη κατω απο το μαυρο πυκνωτακι, παιζει να φταιει αυτο και να μου κανει μανορες το ψυγειο; δεν τον εχω αλλαξει ακομα, περιμενω να ερθει ο μπαμπας μου με την πλακετα με αλλαγμενη την αντισταση αυτη
Παιδια αλλαχτηκε τελικα η αντισταση που ειχε η πλακετα αλλα δεν αλλαξε τιποτα, παλι δεν εχω συντηρηση, οποτε θα δοκιμασω να αλλαξω και τους πυκνωτες μπας και στρωσει.. Παντως απ' οτι θυμαμαι πριν χαλασει το λαμπακι μεσα στο ψυγειο μου εκανε σαν να παει να χαλασει, την εβγαλα και την ξαναεβαλα και δεν μου ειχα κανει ξανα μανουρα. Παιζει να εκανε κανα βραχυκυκλωμα λογο της λαμπας μεσα;
Το θεμα μου ειναι πως και τα λαμπακια, πανω στην πλακετα για την καταψυξη δεν ειναι αναμενα ( δουλευει ομως η καταψυξη ) και τα λαμπακια της συντηρησης ειναι αναμενα ( δεν δουλευει ομως η συντηρηση )
Πολυ δυσκολο να καει μια αντισταση απο μονη της, συνηθως ειναι παραπλευρη απωλεια αλλης βλαβης, πχ. Καμμενος ημιαγωγος ή προβλημα εκτος πλακετας που τραβαει μεγαλο ρευμα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Silisav : 11-09-17 στις 19:41 Αιτία: Προσθηκη φωτογραφιων
Ακριβώς το ίδιο προβλημα αντιμετωπίζω και 'γω. Το άφησα όμως 2 μέρες εκτός λειτουργίας και τώρα ψύχει η συντήρηση όπως πρέπει. Έβγαλες καποια άκρη με τα LED της κατάψυξης που δεν ανάβουν;