Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Προς το παρον μετρησα το triac και ειναι καμενο.Θα παρω εννα αυριο να το αλλαξω και θα το ξαναδω.Μηπως ομως ξερει καποιος ποια ειναι η λειτουργια τουπανω στο κυκλωμα και αν μπορω να κοιταξω και κατι ακομα που μπορει να εχει παθει ζημεια?Ρωταω περισοτερο για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις
Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα τα φωτα σας οσον αφορα το triac.Το συγκεκριμενο που εχει η πλακετα ειναι το btb10-800bw.Εδω στην κατερινη δεν εχει καποιος το ιδιο και μου λενε βαλε 10 η 12 Α στα 600v γιατι αυτο εχουν.το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν θα υπαρξει προβλημα αν βαλω ενα τετοιο και αν υπαρχουν και αλλα χαρακτηριστηκα που δεν ξερω αν πρεπει να ειναι ιδια οπως το bw που γραφει στο τελος.Αν μπορει καποιος γνωστης να με βοηθησει για να μην εψω προβλημα και αφου το αλλαξω.Ευχαριστω
Χρειαζομαι βοηθεια με το πληντυριο.Πεδευομαι μερικες μερες τωρα και αν και εχω καταληξει καπου παλι καπου μπερδευομαι.Τελικα το triac που ανεφερα πριν δεν ειχε προβλημα απλα εκανα εγω λαθος μετρηση.Το προβλημα ομως ειναι μαλον σε αλλα δυο μικρα triac 1A.το ενα ειναι για το μαλακτικο και το αλλο για το απορυπαντικο.Οταν το βαλω σε λειτουργια ξεκιναει ριχνει λιγο νερο στο μαλακτικο και μετα απο λιγο ριχνει στο απορυπαντικο αλλα μετα απο ενα λεπτο περιπου κολλαει.Δηλαδη ενω στην αρχη παταω την παυση και σταματαει μετα δεν υπακουει και ριχνει συνεχεια νερο εκτος αμα κοψω το ρευμα.Εκανα αλλαγη αυτα τα δυο triac μεταξυ τους περιμενοντας να ριχνει συνεχεια στη θεση του μαλλακτικου αλλα αυτο που κανει ειναι να ξεκιναει να ριχνει στο μαλλακτικο και οταν τρωει το κολλημα ριχνει παλι στο απορυπαντικο και δεν σταματαει.Απλα δηλαδη τρωει το κολημα την ωρα που ριχνει μαλακτικο.Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να κανω καμια αλλη δοκιμη για να σιγουρεψω το προβλημα γιατι δεν βρηκα ακομα ιδια triac.Εστειλα καποιον θεσσαλονικη να μου φερει αλλα του δωσαν αλλα και δεν κανουν