Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xsterg Εμφάνιση μηνυμάτων
ολοι οι μαντραδες λενε το ιδιο παραμυθι!! η μηχανη εχει λιγα χιλιομετρα! δεν μπορεις να βασιστεις σε αυτο. πρεπει να βρεις εναν μηχανικο της εμπιστοσυνης σου και να δεις αν συμφερει η οχι η ανακατασκευη του αυτοκινητου.
επισης ρολο παιζει και η μεχρι τωρα αποθηκευση του αυτοκινητου. αλλο το να ηταν σε ακινησια στην υπαιθρο απλα σκεπασμενο με ενα ναυλιον και αλλο το να ηταν σε κλειστο γκαραζ. στην περιπτωση βλεπω το πρωτο σεναριο. να περιμενεις οξειδωσεις και προβληματα απο ποντικια ακομη και εκει που δεν μπορεις να ελενξεις.
μεσα απο ενα φορουμ κανεις δεν μπορει να εχει σωστη εικονα και να δωσει σωστη συμβουλη. επαναλαμβανω: βρες μηχανικο της εμπιστοσυνης σου και βαλε ενα οριο στο ποσο που θα δωσεις πχ 1000-2000€. διαφορετικα θα δινεις χρηματα σε εναν τρυπιο κουμπαρα.
Το αυτοκίνητο επιτηρείται κάθε τόσο για ποντίκια ή για κάτι άλλο παράξενο λόγω ακινησίας. Έτσι κι αλλιώς είναι αυτή την στιγμή αποθηκευτικός χώρος. οπότε κάθε τόσο ανοίγω όχι μόνο πόρτες, αλλά εξετάζω αν δω τίποτα περίεργο στα μηχανικά. Ήδη κάθε τόσο βγάζω εκτώς από χώμα, ξερά φύλλα. Μηχανικό έχω βρεί την αντιπροσωπεία της Nissan, για να γίνει επιτέλους έλεγχος τον οποίον μπορώ να εμπιστευτώ. Φυσικά και πάνω από 900-1000 ευρώ δεν δίνω για επισκευή, δεν αξίζει, αλλά και για να πάρεις κάποιο καλό μεταχειρισμένο πρέπει να δώσεις πάνω από 2500 με 3000 € κατά την άποψή μου. Επίσης με ενδιαφέρει το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει τόσα ηλεκτρονικά μέρη πάνω του! σχεδόν τίποτα, νομίζω μόνο το injection.