Δες πισω στο αυτοκόλλητο έχει έναν κωδικό που ξεκινάει με CUC πχ CUC 220. Αυτός είναι κωδικός του σασί. Μετά θα ψάξεις για το σασι
Δες πισω στο αυτοκόλλητο έχει έναν κωδικό που ξεκινάει με CUC πχ CUC 220. Αυτός είναι κωδικός του σασί. Μετά θα ψάξεις για το σασι
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Ευχαριστώ πολύ... θα το ψάξω μιας και θα τη χρειαστώ... ξέθαψα ένα video 2000 της grundig με σύνδεση 5pin DIN και rf και στη συγκεκριμένη τηλεόραση λειτουργεί κανονικότατα με DIN. Με την ευκαιρία θα κάνω μια "συντήρηση" την οθόνη με το CRT Monitor Tester που έχω στη διάθεσή μου.. xl_1998_0-84558900-1461342167.jpg
apavlidis (30-10-16)
Άσε και παρακαλάω να μη χαλάσει γιατί πλέον θεωρείται συλλεκτικό. Που να βρεις τέτοια μηχανήματα. Αυτό νομίζω είναι του 1990-92 περίπου και είναι συμβατό με τις οθόνες από A34 (15 ιντσών) μέχρι A66 (27 ιντσών). Μας έφερναν όταν ήμουν πιτσιρίκι 5 και 6 χρονών, κάτι τηλεοράσεις telefunken του '80 και '81 και χαιρόμουν όταν ο δείκτης σε κάθε χρώμα πήγαινε πάνω από 0,5 mA, γιατί όλες τότε οι οθόνες από τις περισσότερες τηλεοράσεις, ήταν είτε βραχυκυλωμένες είτε πεσμένες πάρα πολύ. Και από τέτοιες τηλεοράσεις, είχαμε μαζέψει τόσα σασί και πλακέτες και είχαμε πάρα πολλά ανταλλακτικά... Κυρίως από τηλεοράσεις Grundig. Αυτό το μούτερ, μου είχαν ζητήσει αρκετοί τεχνικοί για πώληση, αλλά το κρατάω.