Δίκιο έχεις γιατί δεν ψυχει ακόμα στην συντηρηση ή είναι ακόμη νωρίς ή έσκασε ο πτκνωτής
Δίκιο έχεις γιατί δεν ψυχει ακόμα στην συντηρηση ή είναι ακόμη νωρίς ή έσκασε ο πτκνωτής
Φίλιππε θα ξανακολλησω τον παλιό πυκνωτή επάνω σε περίπτωση που ήταν χαλασμένος μόνο ο κυλινδρικός μέχρι να βρω από το εμπόριο νέο , όσο αφορά τον κυλινδρικό που ειναι στα 1000μf 16v αντί του 6.3v υπάρχει πρόβλημα; Νομίζω ότι τα ηλεκτρονικά με (ξεπερνάνε)😐 Ευχαριστώ
Το πρόβλημα του πυκνωτή που είναι 16V αντί για 6.3V είναι ότι μπορεί να μην χωράει στη θέση του παλιού. Μην βάλεις πάνω τον παλιό πολυεστερικό διότι πιθανότατα αυτός έφταιγε.
ΣΚΛΗΚΟΣ (23-05-16)
Καλησπέρα Τοποθέτησα τον παλιο πυκνωτή κ τώρα δεν δουλεύει τι πο τα ουτε μοτερ ούτε λάμπες ούτε ενδεικτικά λαμπακια... Πριν δούλευε το ένα μοτέρ , καταψυξη πολύ καλά όχι όμως η συντήρηση , μήπως έκαψα πλακέτα με τα κολληματα; μήπως έχουν κάποιο είδος κλειδώματος πλακέτας οι Αυστριακοί;κοίταξα με το δοκιμαστικό έρχεται ρεύμα στην φύσα της πλακέτα Μάλλον θα παραγγείλω νέα πλακέτα γνωριζει κάποιος τιμές ; μια μικρή έρευνα που εκανα για liebher 5013 original στα 162ευρά
87 συν φπα στην aswo.gr.O πυκνωτης .68 275v μπορει να αντικατασταθει μονο με ιδιο η με .68 630v dc.Το εχω κανει επανηλημενα.Αυτος που πηρες στα 400v δεν κανει.Στη θεση σου θα εκανα προσπαθεια να βαλω τον σωστο πηκνωτη και αν δεν δουλεψει τοτε θα επερνα πλακετα αφου σηγουρευτω οτι ψυκτηκα το ψυγειο ειναι ο.κ.
Καλημέρα , καλημέρα. Ναι απο Θεσσαλονίκη και εγώ! Θα δοκιμάσω σήμερα να φέρω ένα γνωστο μου ηλεκτρολόγο για εγώ δεν το κατέχω και φοβάμαι μη κάνω ξερή , θα δοκιμασουμε τους πυκνωτές και εαν δεν βγάλω άκρη θα πάω να την πάρω απο εκεί που ανέφερες. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν χαμηλώνει και η θερμοκρασία της ψύξης παρόλου που το έχω στο 0. Παραμένει και δουλευει στο -21. Η συντήρηση έκλεισε αλλά όχι η ψύξη. Μπορεί να είναι κάτι παραπάνω απο τους πυκνωτές
Αν το προβλημα σου ειναι μονο αυτο τοτε μαλον εχει σπασει το αξονακι απο το κουμπι της καταψυξης.Εσυ μπορει να το γυριζεις απο εξω αλα μεσα δεν γυρναει το ποντεσιομετρο για να παει στη θεση off.Ανοιξτε το καντραν χωρις να βγαλετε την πλακετα απο πανω οπως ειναι στις φοτο του post #3.Γυριστε το κουμπι της καταψυξης για να δειτε αν μαζι με το κουμπι γυρναει και το ποντεσιομετρο.Αν δεν γυρναει τοτε θα παρεις μονο ενα κουμπι
Στο post #15 λες οτι αναβοσβηνει,αυτο μαλον ειναι πυκνωτες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tipos : 25-05-16 στις 20:46