Κυριακίδης (13-05-16)
Καλησπέρα παιδιά εχω το ίδιο μοντέλο πλυντηρίου και πιθανότατα από νερό (υπήρξε διαρροή απο σωληνάκι εσωτερικά), μου έχει καεί αυτό το εξάρτημα που δεν βρίσκω πουθενά, ο κωδικός του εξαρτήματος είναι 173764 άλλα η siemens που κάλεσα τον έχει καταργήσει τον κωδικό. υπάρχει περίπτωση να το βρω κάπου?
Οι επαφές του πρέπει να είναι ενωμένες και να διακόπτουν το ρεύμα η το αντίθετο?
![]()
Αν βλεπω καλα ειναι θερμικο NA 50-NC 85 που σημαινει οτι οι 2 επαφες ειναι ανοιχτες και οι αλλες 2 κλειστες
ΝΑ 60 το διαβάζω και NC 85
δηλαδή έτσι είναι κανονικά η μια διακόπτει και η άλλη εφαπτει όταν έχουν το κατάλληλο φορτίο? γιατί έτσι τις βλέπω μεσα, σκέφτηκα μήπως ξύσω τις επαφές και καθαρίσω μεσα με κάποιο σπρέι και δουλέψει.
Anyway αν ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω ας μου πει είναι κρίμα να το πετάξω, είναι σχετικά αχρησιμοποίητο παρόλο που είναι παλιό μοντέλο.
Εδώ το έχει στην 3η φωτό
http://www.eaparts.gr/content.aspx?I...m=472&so=2&l=1
σε 65 - 85 και δεν διευκρινίζει το ποιες είναι ανοικτές / κλειστές .... και η τιμές ? τσουχτερές του κερατά ... που πήγαν οι καλές εποχές όταν τα έβρισκες με 3 ευρώ το κιλό !!! Τι ξιπασιά και ξεφτελισμός θεέ μου...
Θα το αντικαταστήσεις οπωσδήποτε γιατί η πλατίνα είναι λιωμένη . δεν σηκώνει επισκευή με εγγυήσεις .
Θα πρέπει να προσέξεις το ανοξείδωτο "κεφάλι " που έχει να είναι το ίδιο σε βάθος γιατί υπάρχουν και κοντύτερα .
τσουχτερές του κερατά ... που πήγαν οι καλές εποχές όταν τα έβρισκες με 3 ευρώ το κιλό !!! Τι ξιπασιά και ξεφτελισμός θεέ μου...
πετρο το 95-96 πληρωναμε 5000 δρχ (ενδοξες δραχμες) το focus & g2 ρυθμυστη απο nordmende-saba-telefunken κλπ (ιδιες ηταν).με 5000 εφερα απο σιγκαπουρη μια σακουλα γεματη απο αυτα.τα μοιρασα σε συναδελφους και φιλους τεχνικους .φαγανε ψωμακι απο αυτα.ολα ειναι προσφορα και ζητηση.