Έχεις δίκιο KGU44124FF/01
Έχεις δίκιο KGU44124FF/01
Πολύ ακριβοί αυτοί οι ανεμιστήρες 160 ευρώ έκαστος? (έχει 2 ανεμιστήρες ποιος έχει πρόβλημα?)
συμφωνώ δεν γνωρίζουμε έστω και αν βάλουμε άλλον ανεμιστήρα κατά πόσο θα επηρεάσει την λειτουργία στα υπόλοιπα του "κομπλέ" της πλακέτας . Πάντως ανεμιστήρες σε στυλ PC τοποθετούνται βλέπω και σε ψυγείαΔεν το θεωρώ πιθανό το ανεμιστηράκι υπολογιστή να αντέξει για πολύ τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας της κατάψυξης, ακόμη κι αν βρεις το κατάλληλο (από πλευράς παροχής αέρα). Πέραν αυτού, πώς θα ελέγξεις τη λειτουργία του;
http://www.eaparts.gr/content.aspx?I...=1#prettyPhoto
Δεν βλέπω και τι τύπος ανεμιστήρας είναι ο συγκεκριμένος του Παναγιώτη 220V? ή κάτι άλλο . Πρόβλημα (έχω τσαντιστεί με αυτήν την φιλοσοφία των γερμανικών ειδικά μοντέλων που τα φτιάχνουν με τέτοιον τρόπο που είναι σαν να σου λένε " μην τολμήσεις να βάλεις άλλον ανεμιστήρα πέραν αυτού που προτείνουμε με 160 ευρώ .... αλλιώς θα σας κάνουμε "σαπούνια") . Πλέον τα γερμανικά μοντέλα πρέπει να βρεθούν στο περιθώριο και να ξυπνήσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 18-03-16 στις 22:08
Παναγιωτη για και απο μενα.Μειωμενη ψυξη εχεις μονο στη συντηρηση η και στην καταψυξη?
στη διασκορπιση του ψυγειου εχει 2 ανεμιστηρες ενα στη συντηρηση και ενα στη καταψυη,58euro εχει της καταψυξης αλλα εσυ εχεις προβλημα στη συντηρηση της οποιας το βεντηλατερ εχει 56euro.Tο στοιχειο σου παγωνει καλα ολοκληρο? -15 δεν ειναι καλη θερμοκρασια για καταψυκτη εκτος και αν την εχεις επειλεξει εσυ
Το μοτέρ αυτό σαν μοτέρ έχει μόνο ένα τύλιγμα και κατά συνέπεια δεν έχει ούτε πυκνωτές εκκινήσεως ούτε πυκνωτές λειτουργίας
Αν δεν ξεκινάει με την τροφοδότηση τότε ή ο άξονας είναι φρακαρισμένος (δοκιμή στριψίματος με το χέρι - πρέπει να γυρνάει ελεύθερα) ή η πλακέτα δεν το τροφοδοτεί σωστά.
Το μοτέρ ή η πλακέτα? λογικά το καλό με αυτό το μοτέρ είναι ότι επισκευάζεται αν και οπτικά δεν φαίνεται να έχει κάτι , ίσως να έριχνες μια ματιά στον πυκνωτή αν είναι εντάξει . Το κουζινέτο στον άξονα μου φαίνεται παράκεντρα ? έλεγξε τον άξονα για τα κουζινέτα.το πήγα σε ηλεκτρονικό μου είπε είναι καμμένο , επικοινώσησα με ένα ελληνικό σαιτ κ μου είπε 71 ευρά .
Το πηνίο του το μέτρησες? είναι κομμένο?Τροφόδότησα με 230v το μοτέρ κ δεν δουλεύει
Γυρίζει? άλλαξε τον πυκνωτή και βλέπουμε , αλλά δες και τον άξονατου έδωσα μια ώθηση του άξονα κ βλέπω να γυρίζει