Επείγον-Σημαντικό
Επείγον-Σημαντικό
Επείγον-Σημαντικό.....λοιπόν.
Παρ' όλα αυτά εξακολουθώ να μην έχω απάντηση, στην απλούστατη ερώτησή μου: "Γύρισες όλα τα ανεμιστήρια, ώστε να φυσάνε τον αέρα προς τα έξω (από το κουτί);"
(Μου γράφεις μόνο για κάποιον κόκκινο......) Οι υπόλοιποι φυσούν προς τα έξω;
1) Πρώτα θα 'γυρίσεις' όλα τα ανεμιστήρια, ώστε να φυσούν προς τα έξω!
2) Το video του YOU-TUBE, που έστειλες, προσωπικά δεν μπορώ να το ανοίξω, να καταλάβω κάτι από τα Windows...(όπως γράφεις) Διόρθωσέ το κάπως, μπας και καταλάβω/ουμε κάτι από αυτό.
Αν δεν με διαβεβαιώσεις, ότι -πλέον- όλα σου τα ανεμιστήρια φυσούν προς τα έξω,
Αν δεν με διαβεβαιώσεις, ότι άνοιξες χώρο στο εσωτερικό του κουτιού ώστε να κυκλοφορεί ανεμπόδιστα ο αέρας, και
Αν δεν δω κάποιο video (ή έστω φωτο από τα windows όταν δείχνουν το πρόβλημα)
Όσο κι αν πιέσεις.......... Πες μου "Τι βοήθεια μπορώ να σου προσφέρω, όταν δεν κάνεις όσα σου προτείνω;"
Υπ' όψιν: Ακόμα κι αν -τελικά- κάνεις τα πάντα σωστά, κι εξακολουθεί να εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα..... Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα/ενδεχόμενο, συμπτωματικά, να έχει χαλάσει η CPU σου;
ναι τους γύρισα όλους προς τα έξω, το ξανά βάζω το βίντεο...
https://www.youtube.com/watch?v=6iqD5Bevc68
εμένα παίζει κανονικά...στα 5 λεπτά δείχνει την θερμοκρασία.
και τα καλώδια είναι οκ.
να πω κατή...λέω εγώ τώρα...λέω...μπας και έχει μπει ιός και κάνει όλη αυτή την μανούρα? λέω...
ωωχχχχ μην μου λες τέτοια....για την cpu...
μήπως είναι ελατοματικη η ψήκτρα που πείρα ?
1) Και το ανεμιστήρι (και της παλιάς, και της νέας ψύκτρας) πρέπει να φυσάει τον αέρα μακρυά από την ψύκτρα!!!! Είναι κι αυτό έτσι;
2) Κάποια διαδικασία παραλείπεις σχετικά με το video. "Λυπούμεθα πολύ. Το video είναι ιδιωτικό!"
Πρέπει να μπεις από άλλον google-λογαριασμό -προφανώς- ώστε να σου εμφανίσει το πρόβλημα!
3) Φορτώνουν κανονικά τα Windows; Στα 5 λεπτά (μετά από ΤΙ; ) δείχνει τη θερμοκρασία;
4) Από εικόνες σου, δεν θα συμφωνούσα μαζί σου... Για παράδειγμα κάτι μπόλικα κίτρινα καλώδια, χύμα, στη μέση του χώρου, θα έπρεπε: α) Να μαζευτούν μαζί, με πλαστικούς δέτες (όχι τους δέτες λουλουδιών, με το συρματάκι μέσα), και β) Μαζί -πλέον- (κοτσίδα) να δεθούν κάπου προς το κάτω μέρος του κουτιού (εννοείται χωρίς να 'ζοριστεί' κανένα καλώδιο).
5) Στο πρώτο σου post γράφεις ότι όλο το 'πανηγύρι' ξεκίνησε πάνω στο 'φόρτωμα' ενός 'ελαφρού' παιχνιδιού. Το 'ελαφρού', 'ελαφρολαϊκού', 'ζεϊμπέκικου' το κρίνει η κάρτα γραφικών, πρώτα, και μετά η CPU. Αν το παιχνίδι το κατέβασες, τώρα, Internetικά, τότε ΝΑΙ!, έχεις αρκετή πιθανότητα να άρπαξες και κανένα 'καλούδι' (ιό) παρέα με το παιχνίδι.
(Από εδώ! θα βρεις ένα καλό αντιmalware.)
Αν ο ιός δεν αφήνει 'να ανέβουν' καν τα Windows, ρίξε το DVD των Windows. Βάλε το PC να ξεκινήσει από το DVD, και δες!.... Ακόμα και χωρίς να κάνεις τίποτα... Στην πρώτη σταθερή οθόνη των Windows, μετά από 5 λεπτά θα έχεις πρόβλημα;
Μια άλλη ιδέα:
6) Αποσύνδεσε τα πλαϊνά ανεμιστήρια. Βγάλε τα πλαϊνά τοιχώματα του κουτιού. Βάλε ανεμιστήρα τραπεζιού (ή/και με πόδι) να κάνει/κάνουν 'παιχνίδι ψύξης' φυσώντας και οι δύο (αν είναι δύο) προς την ίδια κατεύθυνση, στο εσωτερικό του κουτιού (π.χ. φύσηγμα από δεξιά---εσωτερικό κουτιού----αριστερά έξοδος αέρα).
Βάλε μπρος το PC, και γράψε μου τι έγινε! Αν ανέβουν τα Windows κανονικά, χωρίς πρόβλημα κανένα, φόρτωσε και τρέξε το αντιmalware. Πάρε το δοκιμαστικό των 14ημερών και τρέξ' το!
Αν έχεις το παραμικρό, θα το βρει και θα το ξεκάνει!
Περιμένω νεότερα
Φαντάζομαι ότι σου έδωσα αρκετό Homework για σήμερα!![]()
οκ ανάμενε ...αναμμένος!!!...
αυτο που γραφεις Γεωργιε "(Από εδώ! θα βρεις ένα καλό αντιmalware.)" το εδώ δεν πατιέται με τίποτα...
παω να βαλω τα win10 και τα λεμε παλι....
Όχι!!!! Να μην βάλεις -χαβαλέ- Windows10, διότι δεν ξέρεις αν τα σηκώνει το Hardware σου!!!!!!
To εδώ! αυτό πρέπει να δουλεύει.
Δεν θα πας από το 'Buy', αλλά από το 'Download' (για τη δοκιμαστική έκδοση).
Εξ' άλλου, αν το πρόβλημά σου είναι καθαρά θέμα ψύξης, ούτε με Windows50 δεν θα λειτουργήσει!
Αν θέλεις να κάνεις σπασμωδικές/βιαστικές κινήσεις, είναι δικαίωμά σου αναφαίρετο.... Αλλά και οι ευθύνες για κακή ενέργεια/χειρισμό θα είναι επίσης δικές σου!
Σχετικά με το ανεμιστήρι της ψύκτρας δεν μου γράφεις όμως!!!!
ok τότε θα ξανά βάλω τα 8αρια....η φανα της ψήκτρας φυσάει προς τα έξω άλλωστε την βλέπεις και στην φώτο ποιο πάνω πως είναι...εκτός εάν δεν κατάλαβα πάλι...
ευχαριστώ φίλε Τάκη τα έβαλα και είναι οκ μια χαρά!!!
takis1964 (30-12-15)