μια κάτοψη του αποτελέσματος καθαρισμού...ο καθαρισμός είχε διάρκεια 2 ώρες για μένα που δεν ξέρω και καλά ...
μια κάτοψη του αποτελέσματος καθαρισμού...ο καθαρισμός είχε διάρκεια 2 ώρες για μένα που δεν ξέρω και καλά ...
Μπράβο Μιχάλη
Οι θερμοκρασίες είναι οριακά ανεκτές! Αν υπολογίσουμε οτι είναι καλοκαίρι τότε είναι καλές
να προσθέσω κάτι που το έγραψα βιαστικά μιας και δεν είχα χρόνο να διαβάσω όλα τα μηνύματα και για να μην μένει λάθος γραμμένο το διορθώνω σε αυτό το post
Τα 130 watt που ανέφερε ο άγγελος(και δεν το πρόσεξα) δεν είναι η κατανάλωση επεξεργαστή αλλα το tdp(thermal design power) Η κατανάλωση είναι συνήθως πολύ κάτω του tdp ενώ όταν ζορίζουμε τον επεξεργαστή φτάνει το πολύ χονδρικά το 1,3 του tdp δηλαδή 169watt, αλλά μετά θα δούμε το σύστημα να καθυστερεί ρίχνοντας τις διεργασίες στις ελάχιστες ώστε να κατεβάσει την κατανάλωση κάτω απο το tdp.Ας πούμε σαν hardware ασφάλεια. Το 1.3 βέβαια είναι θεωρητικό μιας και ο κάθε κατασκευαστής υπολογίζει διαφορετικά το tdp.
ευχαριστώ φίλε Κώστα για τα καλά σου λόγια....να φανταστείς σήμερα και μέχρι τώρα είναι 38c μέσα έτσι ? γιατί έχω ελενιτ για σκεπή...οπότε ναι πιστεύω είναι μια χαρά...
καλημέρα σε όλους!!! να ρίξουμε και μια ματιά στο bios μπας λέω...μπας..και βρούμε κάποιο λαθάκι....εεεεεε...δεν υποφέρομαι τελικά.....
..
..
...
...
παρακαλώ μια απάντηση...ευχαριστώ!!
Μιχάλη δεν φαίνεται να έχεις κάποια ρύθμιση λάθος.. Το σύστημα όπως βλέπω το bios είναι λές και το έκανες reset οπότε είναι μια χαρά.. εεε το 61 βαθμοί του επεξεργαστή... αλλά είπαμε καλοκαίρι - εργοστασιακή ψήκτρα κτλ κτλ...
μια χαρά είσαι...
οκ ευχαριστώ Κώστα είσαι ο μόνος πλέων που μου απαντάει...![]()
φιλαράκο κουκλί το pc έτσι πρέπει να το κανεις που και που, αλλιώς θα χώνεις λεφτά τσάμπα η σκόνη στο pc είναι ότι χειρότερο και η θερμοκρασίες θα πηγαίνουν στο θeo, και να ξέρεις ότι η μνήμες βγάζουν και αυτές θερμότητα και από τι βλέπεις είναι σχεδόν κολλημένη στο ανεμιστήρα οποτε λογικό και η θερμοκρασία να πεζή λίγο ψιλά,πάντως το καλο είναι ότι τα κατάφερες και αυτό έχει σημασία όσο ζούμε μαθαίνουμε κανεις δεν γεννήθηκε γνωστης
την τρίτη έρχονται αυτά... από το e-shop....
http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-...2-p-PER.650134
http://www.e-shop.gr/arctic-silver-5...g-p-PER.641207
παρακαλώ οι ιδικοί τα φώτα τους!!! ευχαριστώ!!!