Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 86

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή intel corei7 920@ 2,67 ghz

αγαπητοί φίλοι καλημέρα!!! δεν ξέρω τι ακριβώς τι παίζει με μένα,και τα κομπιούτερ μου...αλλά αυτό που μου συμβαίνει πρώτη φορά στα χρονικά μου από την εποχή που είχα το commodore 64 και μέχρι και τον core δεν είχα τέτοια προβλήματά....τέλος πάντων...στο θέμα μου...
    σήμερα λοιπόν έτρεξα ένα παιχνίδι όχι και πολύ σοβαρό με μεεεγγααααλλλεεεςςςς απαιτήσεις το European Bus Simulator 2012.
    μόλις φόρτωσε και μόλις ξεκίνησα το παιχνίδι ακούω έναν ήχο από τον i7 ένα συνεχόμενο μπιπ βγαίνω αμέσως από το παιχνίδι(μου το είχε κάνει και ποιο παλιά και του έβαλα καινούργια πάστα και ησύχασε όλο τον χειμώνα) τρέχω το Speccy αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να το σώσω για να δείτε την θερμοκρασία της cpu ήταν 98c κατέβηκε γρήγορα...έχω μέσα 2 ανεμιστιρακια τα οποία κοιτάνε απέναντι από τον επεξεργαστή και ρουφάνε αέρα 10αρια,έχω άλλα 3 10καρια στην πλάτη του κουτιού που βγάζουν τον αέρα 10αρια και αυτά ,και ένα δίπλα στον επεξεργαστή 12αρι(πίσω μεριά) που και αυτός βγάζει τον αέρα.και + που έχω βάλει τώρα εξωτερικά έναν επιτραπέζιο ανεμιστήρα ...τι να φταίει άραγε? θέλω ψύξη και άλλη ? έχει και ανεμιστήρα οι επεξεργαστής της idel...

ζητώ συγνώμη για της ενοχλήσεις αλλά πρέπει να πηγαίνω κόντρα σε ότι μου συμβαίνει...
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

λειτουργεί κανονικά το fan τις cpu επίσης πατάει καλά η ψήκτρα στην cpu ; γιατί καμιά φορά όταν ειναι αυτές τις intel με τα κουμπωτά στηρίγματα δεν κουμπώνουν καλά και δεν το καταλαβαινεις αν δεν τις τραβήξεις με το χερι

Το avatar του χρήστη xlife
    Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από p270 Εμφάνιση μηνυμάτων
    λειτουργεί κανονικά το fan τις cpu επίσης πατάει καλά η ψήκτρα στην cpu ; γιατί καμιά φορά όταν ειναι αυτές τις intel με τα κουμπωτά στηρίγματα δεν κουμπώνουν καλά και δεν το καταλαβαινεις αν δεν τις τραβήξεις με το χερι

Αυτό να κοιτάξεις που λέει ο παναγιώτης και επίσης αν έχει ανάμεσα στον ανεμιστήρα του επεξεργαστή και τη ψήκτρα σκόνη... τότε λύσε την ψήκτρα και βγάλε τον ανεμιστήρα της και καθάρισε το καλά

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

η φανα του επεξεργαστή έχει καθαριστή από τον Ιανουάριο 2-3 φορές και πάστα έχω βάλει καινούργια από την καλή..titan, και η φανα πατάει καλά...ναι της intel είναι ...υπάρχει καλύτερη να βάλω εκεί ? και πόσο πρέπει να φτάνει η θερμοκρασία του i7 σε full ζόρι ?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalis47 : 18-07-15 στις 15:43

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

φυσικα και υπαρχει αλλα αν παιζει καλα και κανει σωστη επαφη με την cpu δεν υπαρχει λογος αλλαγης κοιτα αν γυριζει με σωστες στροφες και δες αν εχει πατησει καλα τραβηξε την λιγο με το χερι μηπως ξεκουμπωνει ευκολα

δες αν τρεχουν και αλλα services που να κανουν μεγαλη χρηση cpu

δες μηπως εχει γινει overclocking στην cpu εστω απο λαθος

δοκιμασε αν μπορεις καποια αλλη ψηκτρα

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από p270 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φυσικα και υπαρχει αλλα αν παιζει καλα και κανει σωστη επαφη με την cpu δεν υπαρχει λογος αλλαγης κοιτα αν γυριζει με σωστες στροφες και δες αν εχει πατησει καλα τραβηξε την λιγο με το χερι μηπως ξεκουμπωνει ευκολα

δες αν τρεχουν και αλλα services που να κανουν μεγαλη χρηση cpu

δες μηπως εχει γινει overclocking στην cpu εστω απο λαθος

δοκιμασε αν μπορεις καποια αλλη ψηκτρα
    τράβηξα με δύναμη τη φανα και μου έμεινε στο χέρι.....τώρα μάλιστα....τώρα είναι που θα σφυρίσει μέχρι αύριο....δεν μπορώ να φορτώσω ούτε το photoshop...πάμε σίγουρα για αλλαγή....ποια να πάρω ?
    τα άλλα που μου λες δεν τα γνωρίζω Παναγιώτη...

Το avatar του χρήστη xlife
    Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Πάντως και μόνο που το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς βγάζει λάθος τη μητρική σου.. 775 αντί για 1366.. Εγώ θα τσεκαρακαι με κάποιο άλλο πρόγραμμα μήπως και είναι λάθος ανάγνωση αισθητήρα.. Κατέβασε και το speedfan

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Και θα επηρεαζόταν η ανάγνωση (έστω και λάθος) του αισθητήρα, από το βάλε-βγάλε του ROUTER;
    Εξακολουθώ να πιστεύω -κάργα- ότι η ψύξη είναι ψιλομπάχαλο!
    ..........................................________ _____________________________

Όπα!!! Κάτι που πρόσεξα μόλις τώρα!
    Στο post αυτό!:
    1) Στην εικόνα (2) (αυτήν με το κατσαβιδάκι στη βίδα της κάρτας), ότι δύο κάρτες ASUS είναι ασφυκτικά κοντά τοποθετημένες μεταξύ τους.
    2) Στην εικόνα (4) (αυτήν με το πινέλο και όλες τις υποδοχές-'slots' άδειες), ότι η δεύτερη κάρτα, θα μπορούσε άνετα να 'κουμπώσει-λειτουργήσει' επάνω στην άσπρη υποδοχή-'slot', (αυτήν που είναι ακριβώς επάνω από την τελευταία-κάτω, μακρυά-πορτοκαλί υποδοχή κάρτας).

Το λαμάκι, που θα βγει για την τοποθέτηση της κάρτας εκεί, θα κλείσει το κενό, που θα μείνει στην προηγούμενη θέση (με βιδούλα μικρή λαμαρινόβιδα! όπως -περίπου- αυτές που χρησιμοποιεί κι αυτός ..ο κατασκευαστής! ).

Έτσι δημιουργήσαμε αμέσως κάποιον καλύτερο χώρο γενικότερης κυκλοφορίας του αέρα ψύξης, ενώ παράλληλα μειώνουμε δραματικά την θέρμανση, που προκαλούσε η μία κάρτα στην άλλη!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DGeorge : 03-09-15 στις 13:05

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

λοιπόν παιδιά κατά αρχήν πρέπει να σας ευχαριστήσω όλους για την άμεση απάντησή σας ,και τον καθένα προσωπικά και πρώτον τον Γεώργιο και μετά τον Κώστα ,η λύση βρέθηκε με μια αλλαγή στο bios στο fan control που ήθελε disable και στο speed fan auto,δουλεύει σταθερό τώρα η φανα στης 2.400 στροφές με αποτέλεσμα τώρα που μιλάμε το μηχάνημα το έχω από το πρωί ανοικτό μέχρι και τώρα που γράφω και βαθμοί δωματίου 35 και αυτό έχει 40-41 βαθμούς!!! φόρτωσα το παιχνίδι witcher 3 kai eftase 57-58 βαθμούς πιστεύω τώρα να είναι οκ ....

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Θα πρέπει να σου γκρινιάξω πολύ άσχημα!!!!!...........Για εγωιστικότατη καταστρατήγηση ιεράρχησης στη σοβαρότητα βλάβης!!!!!
    Ιδού τα επιχειρήματα/αποδείξεις:
    Ενώ σου γράφω σαφέστατα:
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DGeorge Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......Αν το θέμα/πρόβλημά σου έχει να κάνει με μηχάνημα παραγωγής, ή κάποιας άλλης σημαντικής εργασίας, τότε βάζεις την επισήμανση "Επείγον-Σημαντικό", στην άμεση αρχή της περιγραφής του Θέματός σου.
    Καταλαβαίνεις ότι θα 'ξεβολέψεις' αρκετούς από την όποια χαλάρωση/ξεκούρασή τους, προκειμένου να βοηθήσουν (καιροί που είναι) έναν επαγγελματία στη δουλειά του!......
    μου γράφεις
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mixalis47 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επείγον-Σημαντικό
    Άρα, μου λες, ούτε λίγο - ούτε πολύ, ότι έχεις (εσύ ο επαγγελματίας) ένα μηχάνημα στη δουλειά σου, που σου δημιουργεί πρόβλημα αποτελεσματικής εργασίας.
    Με βάζεις να τρέχω να σε προλάβω (πριν κάνεις κάποια μ@@@@@κία τύπου Windows10), επειδή -καιροί που είναι- το μηχάνημα πρέπει να ξαναμπεί στην 'παραγωγή' το συντομότερο-δυνατόν καιμε τον καλύτερο τρόπο! "Επείγον-Σημαντικό"...βλέπεις!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Και η όλη ιστορία καταλήγει στην ατάκα:
    ....... φόρτωσα το παιχνίδι witcher 3 kai eftase 57-58 βαθμούς πιστεύω τώρα να είναι οκ ....
    Φυσικά, το πρόβλημα ξεκίνησε, πάνω που φόρτωνε άλλο 'παιχνιδάκι'.

Θεώρησα, με πολλή θέληση για καλή πίστη, ως καλό, να αγνοήσω τη σύμπτωση του
    .....σήμερα λοιπόν έτρεξα ένα παιχνίδι όχι και πολύ σοβαρό με μεεεγγααααλλλεεεςςςς απαιτήσεις το European Bus Simulator 2012..μόλις φόρτωσε και μόλις ξεκίνησα το παιχνίδι.....
    με το προκλητικότατο -τελικά-:
    Επείγον-Σημαντικό
    Αλλά, δυστυχώς το
    ....... φόρτωσα το παιχνίδι witcher 3 kai eftase 57-58 βαθμούς πιστεύω τώρα να είναι οκ ....
    ήρθε να μου επιβεβαιώσει ότι:

1) Φίλε Μιχάλη, δεν επρόκειτο για μηχάνημα εργασίας/παραγωγής ενός επαγγελματία, αλλά για άλλη μία παιχνιδομηχανή!
    2) Χρησιμοποιώντας τον κώδικα "Επείγον-Σημαντικό", 'τράβηξες' τον Κώστα, ή/και εμένα από κάποιον, πουπράγματι μπορεί να 'καιγόταν' επειδή το PC στο γραφείο έκανε ξαφνική 'απεργία'.

Αν έκανες κάτι ανάλογο με το 166, το 100, ή το 199, θα είχες σίγουρα ποινικά μπλεξίματα με το όποιο κράτος (όχι μόνο το δικό μας)!
    Σε άλλα Forums (Fora) θα σου έστελναν -με προσωπικό μήνυμα- αυστηρή επίπληξη (την πρώτη - στη δεύτερη 'καίγεσαι'), αν δεν σε διέγραφαν (ban) ήδη....

Κάποτε, κάποιοι από εμάς, θα πρέπει να σκεφτούμε και -λίγο έστω- τους άλλους!!!!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Σταθερός Η/Υ] Intel DX58SO
    από age80 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-15, 11:05
  2. [Σταθερός Η/Υ] intel nuc και ηχεια 5.1 προβλημα
    από aris285 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-14, 06:54
  3. socket 478 για Intel Pentium 4/ Celeron
    από sou-sta στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά