Εμένα πάντως σε τέτοια πλακέτα μου είχε τύχει να έχει πολλές ραγισμένες κολλήσεις, πρέπει να ήταν στις αρχές που είχαν πρωτοβγεί οι αμόλυβδες κολλήσεις και αποδείχτηκε ότι έσπαγαν στο πέρασμα του χρόνου.
Εμένα πάντως σε τέτοια πλακέτα μου είχε τύχει να έχει πολλές ραγισμένες κολλήσεις, πρέπει να ήταν στις αρχές που είχαν πρωτοβγεί οι αμόλυβδες κολλήσεις και αποδείχτηκε ότι έσπαγαν στο πέρασμα του χρόνου.
Το μοτερ ειναι ενταξει (ελεγθηκε και συμφωνα με οσα μου υποδειχηκαν παραπανω)και τοποθετηθηκε και παλι στη θεση του.Πριν ασχοληθω με την πλακετα ,λεω να ριξω μια ματια στο συστημα που ελεγχει την σταθμη του νερου στον καδο.Εχει καποιος αποψη επι του θεματος? Πρεπει να προσεξω κατι κατα τον ελεχο? Ευχαριστω......
Εγώ θα σου έλεγα να αλλάξεις τα καρβουνάκια όπως και να 'χει. Μπορεί να σου φαίνονται ότι δεν είναι πολύ φαγωμένα, αλλα να σε σίγουρος ότι είναι. Επίσης μπορεί να έχουν φαγωθεί τα ρουλεμάν, πάνω κάτω και να στραβογυρνάει και το σύστημα και να μην στα φαγώνει ομοιόμορφα, με αποτέλεσμα να μην πατάνε καλά.
Νομίζω κάνουμε άσκοπα κύκλους και πρέπει να ξαναγυρίσουμε στα πρώτα 2 ποστ ... λέει "άντληση κάνει κανονικά" αλλά και .... "αφήνει νερά"
Μην περιμένεις δηλαδή με νερά στον κάδο να πάει σαν "χαζό " το μοτέρ να κάνει στίψιμο (οπότε χαίρομαι για την σωστή παρατήρηση σου για την στάθμη νερού )
Τώρα τι ακριβώς μπορεί να είναι? (το σωληνάκι που πηγαίνει στον πιεσσοστάτη και η υδατοπαγίδα "φυσούνα" όπου έρχεται αυτό το σωληνάκι από τον κάδο είναι βουλωμένο ?)
(αλλά πως διάολο όταν λες "κάνει άντληση κανονικά" ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ το νερό στο τέλος δεν μπορώ να καταλάβω . (μήπως βούλωσε και η κάτω φυσούνα που βγαίνει από κάδο και κατευθείνετε προς φίλτρο αντλίας?