επίσης φρόνιμο θα ήτανε να το φυσήξεις καλά με πεπιεσμένο αέρα
να προσέξεις στο ξεβίδωμα της ψηκτροθήκης πρέπει να υπάρχει από ένα διάφανο σιλικονουχο μονωτικό να ξαναμπούνε στη θέση τους
επίσης φρόνιμο θα ήτανε να το φυσήξεις καλά με πεπιεσμένο αέρα
να προσέξεις στο ξεβίδωμα της ψηκτροθήκης πρέπει να υπάρχει από ένα διάφανο σιλικονουχο μονωτικό να ξαναμπούνε στη θέση τους
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Λοιπον,εβγαλα το μοτερ συφωνα με τα παραπανω,το ελεγξα,το καθαρισα,εβγαλα τα καρβουνακια,διαπιστωσα οτι εχουν φθαρθει λιγοτερο απο το 1/3 οποτε τα ξανατοποθετησα και το ξανακλεισα.Παρα την ηλικια του (δουλευει 25 χρονια) ειναι σε πολυ καλη κατασταση.Η ολη διαδικασια ηταν απλη και ευκολη. Μενει τωρα να εντοπισθει που ειναι το προβλημα, οποτε οποιαδηποτε αλλη αποψη δεκτη. Να ενημερωσω επισης οτι μετρησα σε κατασταση λειτουργιας και πριν λυσω το μοτερ ταση 220v στα δυο πρωτα απο αριστερα καλωδια που φευγουν απο την πλακετα για το μοτερ και στο τριτο 150v.Στα υπολοιπα τρια η ταση ηταν 0v.Aυτα προς το παρον.......
Αν έχεις ωμόμετρο κάνε μετρήσεις στον κινητήρα ,να σιγουρευτούμε ότι είναι καλός , όπως είναι η εξάδα πρέπει να σου δείχνουνε ανά 2 μόνο μεταξύ τους ζευγάρια , δηλαδή το 1 με το 2 , 3 με το 4 ,και 5 με το 6 και πόσα ωμ σου δείχνουν
Έλεγξε και το καλώδιο από μοτέρ σε πλακέτα μήπως έχει διακοπή (πολύ σπάνιο)
και θα πρότεινα κάνε έναν οπτικό έλεγχο στην πλακέτα για κρύες κολλήσεις και τυχόν κατεστραμμένα υλικά
σε παρόμοια πλακέτα από SIEMENS έχω τύχει κάποιες φορές καμένη αντίσταση 100 ΩΜ 1/4 του βατ έχει 2-3 ίδιες ενωμένες εν σειρά
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diony : 23-12-14 στις 16:23
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Εμένα πάντως σε τέτοια πλακέτα μου είχε τύχει να έχει πολλές ραγισμένες κολλήσεις, πρέπει να ήταν στις αρχές που είχαν πρωτοβγεί οι αμόλυβδες κολλήσεις και αποδείχτηκε ότι έσπαγαν στο πέρασμα του χρόνου.
Το μοτερ ειναι ενταξει (ελεγθηκε και συμφωνα με οσα μου υποδειχηκαν παραπανω)και τοποθετηθηκε και παλι στη θεση του.Πριν ασχοληθω με την πλακετα ,λεω να ριξω μια ματια στο συστημα που ελεγχει την σταθμη του νερου στον καδο.Εχει καποιος αποψη επι του θεματος? Πρεπει να προσεξω κατι κατα τον ελεχο? Ευχαριστω......
Εγώ θα σου έλεγα να αλλάξεις τα καρβουνάκια όπως και να 'χει. Μπορεί να σου φαίνονται ότι δεν είναι πολύ φαγωμένα, αλλα να σε σίγουρος ότι είναι. Επίσης μπορεί να έχουν φαγωθεί τα ρουλεμάν, πάνω κάτω και να στραβογυρνάει και το σύστημα και να μην στα φαγώνει ομοιόμορφα, με αποτέλεσμα να μην πατάνε καλά.