Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    στεφανος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Δεν είπα ότι οπτικά θα φαίνεται κάτι είπα πως θέλω να το αποφύγω, είναι τσαπατσουλιά γιατί δεν μου αρέσει σαν λύση και η κόληση δεν φαίνεται μιάς και το πρόβλημα είναι στο εσωτερικό καζάνι. Το πέρασμα με πολυεστέρα το σκέφτηκα αλλα δεν ξέρω κατα πόσον θα εισχωρίσει στη ρωγμή του καζανιού ή απλώς θα κάνει μια επικάλυψη. Στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να τον απλώσω σε όλη την εσωτερικη επιφάνεια και αυτό δεν γίνεται γιατί δεν φτάνω μέχρι τον πάτο και επίσης η τρύπα της αντίστασης είναι πολύ στενή για να βάλω πάνω απο ενα χέρι άσε που δεν θα βλέπω κιόλας

Μέλος
    Όνομα
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stef1800 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είπα ότι οπτικά θα φαίνεται κάτι είπα πως θέλω να το αποφύγω, είναι τσαπατσουλιά γιατί δεν μου αρέσει σαν λύση και η κόληση δεν φαίνεται μιάς και το πρόβλημα είναι στο εσωτερικό καζάνι. Το πέρασμα με πολυεστέρα το σκέφτηκα αλλα δεν ξέρω κατα πόσον θα εισχωρίσει στη ρωγμή του καζανιού ή απλώς θα κάνει μια επικάλυψη. Στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να τον απλώσω σε όλη την εσωτερικη επιφάνεια και αυτό δεν γίνεται γιατί δεν φτάνω μέχρι τον πάτο και επίσης η τρύπα της αντίστασης είναι πολύ στενή για να βάλω πάνω απο ενα χέρι άσε που δεν θα βλέπω κιόλας
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΟΛΟΥΣΕΣ ?? Απο οτι καταλαβαινω δεν εισαι της <<δουλειας>> ριξε μεσα κανενα κιλο πολιεστερα και γυρνα το καζανι να παει παντου

Παρόμοια Θέματα

1. επισκευή θερμοσύφωνα
    από GIANNIS O KRIS στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-09-14, 00:53

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία