Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 23

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Εγγραφή
    Mar 2009
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    1.598

    Προεπιλογή

    καλησπέρα κι από εμένα,
    αν μπορείς να τσεκάρεις τα ηλεκτρονικά στη πλακέτα, έλεγξε πρώτα απ΄όλα αν τροφοδοτείται με τη σωστή τάση που πρέπει το ολοκληρωμένο του ήχου, και αν αυτή είναι σωστή, έλεγξε σε δεύτερη φάση τις εξόδους του και ίσως κάποια πυκνωτάκια που είναι γύρω απ' αυτές στην έξοδο του ολοκληρωμένου. Πιθανώς να φταίει και το ίδιο το IC φυσικά.

  2. #2

    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Εγγραφή
    Oct 2012
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    142

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manolo Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπέρα κι από εμένα,.......
    Πολλή Καλημέρα και σ' εσένα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manolo Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....αν μπορείς να τσεκάρεις τα ηλεκτρονικά στη πλακέτα, έλεγξε πρώτα απ΄όλα αν τροφοδοτείται με τη σωστή τάση που πρέπει το ολοκληρωμένο του ήχου........
    δυστυχώς δεν έχω ούτε τον χώρο, ούτε τον χρόνο για ν'αρχίσω το ψάξιμο
    Γι' αυτό εξ'άλλου είμαι στο να την πάω στο μάστορα, ή στο να την αντικαταστήσω. Και γι' αυτό ψάχνω και φίλο από την παρέα, ώστε να τον προτιμήσω!
    Πιτσιρικάς έκανα το τραπέζι, στην Τραπεζαρία της μάνας μου, περιστασιακό εργαστήριο, κι ας χτυπιόταν η συγχωρεμένη. Τώρα, που το Τραπέζι της Τραπεζαρίας μου το έχω πληρώσει από υστέρημα, ούτε τολμώ να σκεφτώ όπως τότε!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manolo Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....και αν αυτή είναι σωστή, έλεγξε σε δεύτερη φάση τις εξόδους του και ίσως κάποια πυκνωτάκια που είναι γύρω απ' αυτές στην έξοδο του ολοκληρωμένου. Πιθανώς να φταίει και το ίδιο το IC φυσικά.
    Ως προς τη σκέψη/μέθοδο έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό -σίγουρα- θα έκανα..... Αν είχα Χώρο και Χρόνο!!!!

  3. #3

    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Εγγραφή
    Oct 2012
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    142

    Προεπιλογή

    Νεώτερων συνέχεια.... Βρήκα μικρό καλώδιο αρσενικό -θηλυκό φις Stereo-ακουστικών (μίνι). Βρήκα αντάπτορα αρσενικό Stereo μίνι φις ακουστικών -- 2RCA. Τέλος, βρήκα και ένα καλό Stereo καλώδιο RCA-RCA. Τα σύνδεσα όλα αυτά, και σύνδεσα την έξοδο ακουστικών της TV μου, με το στερεοφωνικό compact συνολάκι μου. Είχε δύο RCA εισόδους για AUDIO έξοδο από Stereo συσκευή VIDEO.
    Υποψιάζομαι ότι ΚΑΙ το στάδιο της πεοενίσχυσης δεν τα λέει πολύ καλά, διότι: Με τον ενισχυτή σε αρκετά μεγάλη ένταση ήχου, ακούω δυνατά-ανθρώπινα. Αν το βάλω, όμως π.χ. στο ενσωματωμένο Ράδιο FM, με την ίδια ένταση, θα φύγουν όλα τα ζωντανά από το σπίτι, θα τρίξουν τα τζάμια, θα ενοχληθούν αρκετά οι γείτονες κλπ κλπ. .....Για τέτοια ένταση μιλάμε!!!
    Βέβαια, ίσως παίζει κάποιον αρνητικό ρόλο μιά πιθανή ασυμβατότητα στη σύνθετη αντίσταση της εξόδου των ακουστικών, και σ' αυτήν της εισόδου του Ενισχυτή. Δεν είμαι τόσο διαβασμένοπς Τεχνικός ώστε να το γνωρίζω.
    Πάντως, με 'μπάλωμα του κερατά', το πρόβλημα καλύφθηκε.... Τουλάχιστον συμπτωματολογικά (όπως θα έλεγε κι ο γιατρός)!

    Και εξακολουθώ, να λέω, ότι θα πέταγα τη σκούφια μου για ένα TV-Πίτσα Πάρτυ με κάποιον Τεχνικό από την παρέα.......

  4. #4

    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Εγγραφή
    Oct 2012
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    142

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DGeorge Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...ΚΑΙ το στάδιο της πεοενίσχυσης δεν τα λέει πολύ καλά,......
    Παίδες Πολλή Καλησπέρα σας! Ζητώ ταπεινά συγγνώμη!!!!!!!!
    Η κατάσταση εξακολουθεί να έχει όπως και τότε. Ο ήχος, από τα μεγάφωνα της TV, έχει χαθεί -πλέον- τελείως!
    Ο ενισχυτής (παλιό stereo) εξακολουθεί να κάνει πιστά τα χρέη του.
    Ωστόσο, ρε παίδες, δεν υπάρχει ούτε ένας συνάδελφοε, (προς τα Νότια Προάστια - Καλλιθέα μένω) που να ασχολείται με το αντικείμενο;

    Υπ' όψιν! Για να μην παρεξηγούμαι.... Τέτοιες εποχές.....
    Γράφοντας
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DGeorge Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....Και εξακολουθώ, να λέω, ότι θα πέταγα τη σκούφια μου για ένα TV-Πίτσα Πάρτυ με κάποιον Τεχνικό από την παρέα....
    Δεν εννοώ, ότι ο άνθρωπος δεν θα πληρωθεί για τη δουλειά και τα όποια ανταλλακτικά του!!!!!! (Εννοείται ότι το συζητάμε, αν το κόστος επισκευής υπερβεί το κόστος κάποιας καινούργιας! Όμως και πάλι, ακόμα και σ' αυτήν την περίπτωση, ο φίλος-μέλος θα πληρωθεί την εργασία του για τη διάγνωση κλπ)
    Αντίθετα μάλιστα!!! Εννοώ ως πρόσθετη παροχή~χαβαλέ (εκ μέρους μου) το όποιο 'Πίτσα Πάρτυ' θα του άρεσε.

    Απλώς... Σκέφτηκα, ότι προτού πάω γυρεύοντας, στην ευρύτερη γειτονιά, να προτείνω αυτή τη μικρή δουλίτσα σε κάποιον φίλο-μέλος, που θα το έχει ανάγκη (καιροί που είναι).

  5. #5

    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Εγγραφή
    Oct 2012
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    142

    Προεπιλογή

    Αδέλφια Πολλή Καλησπέρα!
    Ξανανοίγω το Θέμα για ενημέρωση/πληροφόρηση:
    Γείτονας μάστορας την επισκεύασε με 35Ε (αντικατάσταση -απ'όσα μου είπε- των δύο ολοκληρωμένων εξόδου του ήχου.
    Κι έτσι όλα καλά!
    Ευχαριστώ ξανά, όσους ασχολήθηκαν, για τον χρόνο, αλλα και την ανταπόκρισά τους.
    Νά 'σαστε όλοι καλά!

Παρόμοια Θέματα

  1. Μηχανάκι honda astrea χαμηλός φωτισμός
    από Sthol στο forum Αυτοκίνητο & Μηχανή
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-05-13, 02:12
  2. [Δέκτης MPEG4] Προβλημα με Δεκτη F&U model.MPF3465H
    από babisr6 στο forum Επίγειος & Δορυφορικός Δέκτης
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-13, 21:25
  3. [Σταθερός Η/Υ] Ποιά SD card Class 10 δουλεύει σε Raspberry Pi model B;
    από geokos13 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-13, 11:28
  4. [Τηλεόραση] TV UNITED model: UTV21X61GR ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    από johnneas στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-02-13, 13:46
  5. [Liebherr] Liebherr Cnes 3803 πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
    από jounite στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-13, 21:15

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας