Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 23

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    BAKIS
    Περιοχή
    Λαμπρινη

Προεπιλογή

Επικαιρο θεμα.
    Δεν αναβει ο θερμοσιφωνας δαπεδου(οταν ανεβαζω το ρελε απο τον πινακα δεν αναβει το κοκκινο λαμπακι του) που εχω και αποτι καταλαβα πρεπει να ελενξω πρωτα τον θερμοστατη.
    Πως γινεται ο ελενχος και η αντικατασταση του?Βημα βημα γιατι δεν εχω γνωση και θελω να την αποκτησω.

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gponiris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επικαιρο θεμα.
    Δεν αναβει ο θερμοσιφωνας δαπεδου(οταν ανεβαζω το ρελε απο τον πινακα δεν αναβει το κοκκινο λαμπακι του) που εχω και αποτι καταλαβα πρεπει να ελενξω πρωτα τον θερμοστατη.
    Πως γινεται ο ελενχος και η αντικατασταση του?Βημα βημα γιατι δεν εχω γνωση και θελω να την αποκτησω.
    Οχι, δεν ξεκινάς από το θερμοστάτη. Από την ερώτησή σου και μόνο καταλαβαίνω ότι δεν έχεις και πολλές γνώσεις ηλεκτρολογίας, οπότε προσωπικά θα σε συμβούλευα να το αφήσεις για κάποιον ειδικό, γιατί το ρεύμα σκοτώνει.

Μέλος
    Όνομα
    BAKIS
    Περιοχή
    Λαμπρινη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι, δεν ξεκινάς από το θερμοστάτη. Από την ερώτησή σου και μόνο καταλαβαίνω ότι δεν έχεις και πολλές γνώσεις ηλεκτρολογίας, οπότε προσωπικά θα σε συμβούλευα να το αφήσεις για κάποιον ειδικό, γιατί το ρεύμα σκοτώνει.
    Και η λυση ηταν απλη απο εναν μη ειδικο και επειτα απο 1ωρα ψαξιμο στο google.
    Ειχε ασφαλεια ο θερμοστατης κ ηταν πεταγμενο το κουμπακι προς τα εξω.Απλα το ξαναπιεσα με τη μυτη μιας παραμανας και ως δια μαγειας λυθηκε το προβλημα.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας