Γράψε και τ' αποτελέσματα. Μου εξάψατε την περιέργεια ...
Γράψε και τ' αποτελέσματα. Μου εξάψατε την περιέργεια ...
Κλείνουμε την παροχή κρύου στον θερμοσίφωνα. Εκτονώνουμε την πίεση ανοίγοντας το ζεστό του μπάνιου και το αφήνουμε ανοιχτό. Αλλάζουμε τους σωλήνες του κρύου με το ζεστό στο θερμοσίφωνα καταργώντας τη βαλβίδα (επειδή δεν υπάρχει τρόπος δοκιμής καλής λειτουργίας της καλύτερα να την αλλάζουμε κάθε φορά). Ανοίγουμε την παροχή κρύου στον θερμοσίφωνα μέχρι να τρέξει νερο από την ανοιχτή βρύση της μπανιέρας. κλείνουμε την παροχή και αφαιρούμε το σωλήνα παροχής κρύου. Η βαρύτητα θα κάνει όλα τα υπόλοιπα. (Αν μετά την αφαίρεση της παροχής κρύου δεν συνεχίσει η ροή του νερού, φυσάμε με το στόμα το ζεστό του θερμοσίφωνα) Πού να βρεις σωληνάκι να χωράει μέ στη μισή ιτζα!!!!!!!
Τώρα αυτό είναι το προτιμότερο σε σχέση με το άλλο;
καλημερα αλφαδολαστιχο το ψιλο και να αδειασει ολος .2)ξεβιδονωντας για να βγαλεις την αντισταση με τα αλλατα υπαρχουν δυο τροποι για να φυγουν τα αλλατα απο την αντισταση ο 1 τος ειναι να ζεστανης την αντησταση με ενα καμινετο και να χτηπας ελαφρα ωστε να φυγουν τα αλλατα, και ο 2)την βαζεις στο ρευμα αυτο θελει πολλυ προσοχη και γαντια και πολυ λιγο γιατι η αντισταση του θερμοσιφωνα σκαει οταν δεν ειναι στο νερο και καταστρεφεταται εχουμε και ενα κουβα με νερο διπλα μας και αναλογος βαζουμε και βγαζουμε την αντισταση προσοχη στα αλατα που πεταγωνται με δυναμη αλλα και στην καυτη αντισταση και στο ρευμα χτυπονταστη τωρα σιγα σιγα θα φυγουν και τα υπολειπα αλλατα , τελος βαζουμε και το καινουργιο ανοδια 5ε κοστιζει βγαζουμετα αλλατα μεσα αποτο καζανι , αν ειναι εφικτο πρεσαρουμε καθαρο νερο να καθαρισει το θερμοδοχειο και τελος κλεινουμε ομειομορφα σταυρωνοντας τις παξιμαδωβιδες να πω οτι κανωντας αυτη την διαδικασια του δεινης δωη του θερμοσιφωνα-ηλιακου καλη επιτυχεια.
φιλε μου μην ξεχασεις να αλλαξεις και το ανοδιο μια και κανεις την φασαρια. συνηθως ειναι βιδωτο. προσοχη στην στεγανοποιηση μετα.