Η χαλκοκολληση απαξ και εχει ασημη έστω και 1%λέγεται ασημοκόλληση μονο η χρυσοχοοι χρησιμοποιουν σχεδόν καθαρη και ειναι ακριβή όπως λες,
οσο για το αν κανει κεφάλι η οχι είναι στο χέρι του τεχνίτη , αν θέλει οριστικά να τελειώσει το θέμα τοτε πρέπει να κάνει κεφάλι αν πάλι δεν θέλει.... τότε έχει στο μυαλό του οτι μπορεί καπια στιγμή να χάσει οπότε το κόστος του φρεον και της δουλειάς τα έχασε και φτου από την αρχή!! Εκτός αν είναι μαστορακος που θα περιμένει υπομονετικά να ξαναχαλασει σε 1-2 χρόνια για να εχει μόνιμους πελάτες ....
Νικο Μερικοί γράφουν για να γράφουν....
Το τροχο τον εχουν ανακάλυψει αιώνες τώρα!!! Μην ψάχνεις αλλο τρόπο.
Τώρα αν σε σένα πουλάνε χρυσό και εσύ δεν ρωτάς πόσα ΚΑΡΑΤΙΑ είναι ειναι πρόβλημα δικό σου ...http://www.goldxchange.gr/katharotita_xrysou.php
το μόνο που συμφωνώ είναι αυτό
τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι εκτός θέματος αν ήθελες να τα συνδέσεις με τα επίχρυσα!
Καταλήγουμε ότι κατά την γνώμη σου καλώς η μαστοράτζα λέει την χαλκοκόλληση ασημοκόλληση έτσι αυθαίρετα επειδή έχει ένα ποσοστό αργύρου για την βελτίωση της ρευστότητας της κόλλησης (όχι για να την πληρώνεις χρυσή) αλλά είναι χαλκοκόλληση.
Ακόμη και η απλή χαλκοκόλληση στην πραγματικότητα δεν είναι απλή![]()
δεν βγαζει κατι η σελιδα που αναρτησες.Εγω αναφερομουν στο υλικο που ειναι η βεργα.Ειναι χαλκος????
προφανως κολαει χαλκο και την λενε χαλκοκοληση.
Το ειχα κανει εγω στο δικο μου κλιματιστικο και ξεκολλησε μια μερα που δουλευε στο ζεστο .Τωρα λογω πιεσης ,λογω θερμοκρασιας αγνωστο.Εφερα ψυκτικο οπου μου ειπε τα ιδια.