Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gazp Εμφάνιση μηνυμάτων
Με τον διακοπτη στο off, παιρνω οτι δεν εχω συνεχεια μεταξυ του 1 και του 2, ελεγχοντας τα 1 και 2 εχω ενδειξη 0.01 ενω ελεγχοντας τα 1 και 3 εχω ενδειξη 1254.
Με το διακοπτη στο on, απο το ποδαρακι 1 δεν εχω συνεχεια με το 2, ενω με τα C και 3 εχω ενδειξη 1224. τελος, με το διακοπτη στο on η μετρηση που παιρνω απο τα ποδαρακια C και 3 ειναι 0.01 αρα εχω συνεχεια
Τα Α και Β ειναι οντως για να στηριζουν τον διακοπτη. Σιγουρα μπορεις να βαλεις αλλο διακοπτη αλλα θα χρειαστεις διπλο λογικα και πρεπει να βρεις πως λειτουργει αυτος πριν βαλεις οτιδηποτε αλλο. επισης θα σε βασανισει λιγο να τον βγαλεις γιατι ειναι smd. Εψαξα και για schematic αλλα οτι βρηκα δεν εξηγει τον διακοπτη. Ετσι οπως τον βλεπω λογικα στο on συνδεει τα: 1 και 2, C και 3.
Επισης με μπερδευεις με αυτα που γραφεις:
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gazp Εμφάνιση μηνυμάτων
Με τον διακοπτη στο off, παιρνω οτι δεν εχω συνεχεια μεταξυ του 1 και του 2, ελεγχοντας τα 1 και 2 εχω ενδειξη 0.01 ενω ελεγχοντας τα 1 και 3 εχω ενδειξη 1254.
Γραφεις οτι στο οφ δεν εχεις συνεχεια μεταξυ 1 και 2 αλλα εχεις ενδειξη 0,01 που σημαινει οτι εχεις συνεχεια. Τι απο τα δυο ισχυει?
ΟΤαν ειναι στο ον εννοεις οτι απο μετρησεις εχεις αυτο:
1 με 2:ασυνεχεια
1 με C:1224
1 με 3:1224
C με 3:0,01?
Ελεγξε και σε ον και σε οφ τι σχεση εχουν τα 2,c,3 μεταξυ τους. Αν ειναι βραχυκυκλωμενα δηλαδη ή οχι. Εχω και κατι αλλο να σου προτεινω αλλα θα στο γραψω πιο μετα γιατι τωρα θα μου κλεισει απο μπαταρια το λαπτοπ.