Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 90

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Παναγίωτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Λοιπον, ανεβαζω μια φωτογραφια για περισσοτερη ευκολια. Εχω βαλει γραμματα κλπ για να ειναι πιο ευκολη η περιγραφη. Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω καλυτερες γιατι ειναι πολυ "ψιλα" για να φανουν. (καντε κλικ για ζουμ)
    explain.jpg

τα κιτρινα σημεια Α και Β ειναι απ οτι καταλαβα "απλα" για να κρατανε τον διακοπτη πανω στην πλακετα (δινουν συνεχεια ανεξαρτητα απο το αν ειναι στο on η στο off ο διακοπτης. )

Με τον διακοπτη στο off, παιρνω οτι δεν εχω συνεχεια μεταξυ του 1 και του 2, ελεγχοντας τα 1 και 2 εχω ενδειξη 0.01 ενω ελεγχοντας τα 1 και 3 εχω ενδειξη 1254.
    Με το διακοπτη στο on, απο το ποδαρακι 1 δεν εχω συνεχεια με το 2, ενω με τα C και 3 εχω ενδειξη 1224. τελος, με το διακοπτη στο on η μετρηση που παιρνω απο τα ποδαρακια C και 3 ειναι 0.01 αρα εχω συνεχεια

(δυστυχως δεν εχω ηχητικη ειδοποιηση στο πολυμετρο).
    Στη φωτογραφια ο διακοπτης ειναι στο off, για να παει στο on τον σερνω προς τα επανω.

Ελπιζω να μην σας μπερδεψα χειροτερα

edit: το ξαναανοιξα και το ξανακαθαρισα. Εριξα σπρει επαφων μεσα στο διακοπτη και τον κουνησα δεξια-αριστερα. Τσεκαρα ξανα για σημεια που να προδιδουν ζημια. Παλι τιποτε
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gazp : 15-10-13 στις 22:32

Παρόμοια Θέματα

1. Grundig T 56-140 CUC 71KT Super Color
    από QED στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-08, 23:18

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •