Λοιπον, ανεβαζω μια φωτογραφια για περισσοτερη ευκολια. Εχω βαλει γραμματα κλπ για να ειναι πιο ευκολη η περιγραφη. Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω καλυτερες γιατι ειναι πολυ "ψιλα" για να φανουν. (καντε κλικ για ζουμ)
explain.jpg
τα κιτρινα σημεια Α και Β ειναι απ οτι καταλαβα "απλα" για να κρατανε τον διακοπτη πανω στην πλακετα (δινουν συνεχεια ανεξαρτητα απο το αν ειναι στο on η στο off ο διακοπτης. )
Με τον διακοπτη στο off, παιρνω οτι δεν εχω συνεχεια μεταξυ του 1 και του 2, ελεγχοντας τα 1 και 2 εχω ενδειξη 0.01 ενω ελεγχοντας τα 1 και 3 εχω ενδειξη 1254.
Με το διακοπτη στο on, απο το ποδαρακι 1 δεν εχω συνεχεια με το 2, ενω με τα C και 3 εχω ενδειξη 1224. τελος, με το διακοπτη στο on η μετρηση που παιρνω απο τα ποδαρακια C και 3 ειναι 0.01 αρα εχω συνεχεια
(δυστυχως δεν εχω ηχητικη ειδοποιηση στο πολυμετρο).
Στη φωτογραφια ο διακοπτης ειναι στο off, για να παει στο on τον σερνω προς τα επανω.
Ελπιζω να μην σας μπερδεψα χειροτερα
edit: το ξαναανοιξα και το ξανακαθαρισα. Εριξα σπρει επαφων μεσα στο διακοπτη και τον κουνησα δεξια-αριστερα. Τσεκαρα ξανα για σημεια που να προδιδουν ζημια. Παλι τιποτε![]()