Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι το σχέδιο είναι σωστό για σύνδεση στο μοτέρ.

Αλλά εφόσον λες ότι η μυρωδιά προέρχεται από το πρόγραμμα , στο πρόγραμμα (επειδή δεν ξέρω τον τύπο πως είναι το πρόγραμμα) , μπορείς να ανοίξεις τα καπάκια που έχει το πρόγραμμα (προσοχή εκτός ρεύματος) και να δεις στο σημείο μετά από δοκιμή όπου βλέπεις μέσα κάτι πλαστικούς κρίκους να τρέχουν , στο ίδιο ύψος του πλαστικού κρίκου που τρέχει βρίσκονται και οι πλατίνες επαφές που ανοιγοκλείνουν ... δες αν σε αυτές τις επαφές είτε από μέσα είτε από έξω όπου βγαίνουν τα καλώδια αν βλέπεις καρβουνιασμένες και λιωμένες επαφές. ή λιωμένο το περίβλημα όπου βγαίνουν οι επαφές.
Πέτρο,

ευχαριστώ για την απάντησή σου. Όσον αφορά τον προγραμματιστή, είναι μηχανικός με πλαστικά γρανάζια.
Δοκίμασα να δω μήπως μπορώ να τον ανοίξω εσωτερικά αλλά δεν βρήκα κάτι.

Του έριξα καθαριστικό επαφών (για ηλεκτρονικά) αλλά δεν διόρθωσε κάτι.
Σαν fix Μου φάνηκε.
Παραθέτω φωτογραφία.

Motor TD010051.jpg

Πριν καιρό που είχα κάποιο άλλο πρόβλημα με το πλυντήριο, νόμιζα ότι ήταν ο προγραμματιστής, και είχα αγοράσει έναν άλλον.
Παραθέτω εικόνα νέου

Motor 52x5011 New.jpg

Τελικά το πρόβλημα ήταν σε κομμένο καλώδιο, και δεν χρειάστηκε να τον χρησιμοποιήσω.

Τώρα που ίσως χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσω, παρατήρησα ότι οι επαφές δεν έχουν την ίδια ακριβώς αρίθμηση, και έχουν διαφορετικά βραχυκυκλώματα, αλλά... από το επίσημο service μπου λένε οτι αυτό το μοντέλο που αγόρασα είναι ο αντικαταστάτης του προηγούμενου, και όντως έτσι είναι αφού το έψαξα λίγο. Το πρόβλημα μου είναι πως ακριβώς πρέπει να κάνω την μετάβαση από τον παλιό προγραμματιστή στον καινούριο. Να συνδέσω τα καλώδια σύμφωνα με τα ονόματα στις επαφές (π.χ. το Ε3 στο Ε3, το Α1 στο Α1, άσχετα αν βρίσκονται σε διαφορετική θέση όσον αφορά τοπογραφικά πάνω στον καινούριο προγραμματιστή), ή πρέπει να τα συνδέσω με την ιδια σειρά τοπογραφικά ανεξάρτητα από την ονομασία τους?

Αν κάποιος έχει ξανααντιμετωπίσεις παρόμοιο πρόβλημα θα ήθελα λίγο βοήθεια.