Έχω ένα πλυντήριο Brandt και ο γιός μου χωρίς να κλείσει τα πορτάκια γύρισε το κάδο και έτσι κόλλησε. Ξέρει κανείς να μου πει πως φτιάχνεται?
Έχω ένα πλυντήριο Brandt και ο γιός μου χωρίς να κλείσει τα πορτάκια γύρισε το κάδο και έτσι κόλλησε. Ξέρει κανείς να μου πει πως φτιάχνεται?
ξαναγυρισε τα στην αρχικη θεση.αρκει να μην εχουν στραβωσει.
Δυστυχώς έχει μπλοκάρει και δεν γυρνάει. Μέσα είχα ρούχα και μάλλον έχουν πέσει και το μπλοκάρουν.
Ο κάδος με τα ρούχα κουνιέται καθόλου όταν το σπρώχνεις με δύναμη (με τα 2 χέρια) έστω ελάχιστα μπρος - πίσω? π.χ. 5 - 10 εκατοστά?
Ναι κουνιόταν και χωρίς ιδιαίτερη δύναμη, αλλά ο σύζυγος το έσπρωξε με δύναμη και τώρα...δεν κουνιέται καθόλου
Μπορεί να φτάσει στην αντίσταση ( που ζεσταίνει το νερό) ανοίγοντας το πλαινό καπάκι και να την βγάλει εντελώς έξω? αν το κάνει αυτό να έχει αδειάσει τυχόν νερά μέσα από τον κάδο και να μην είναι στο ρεύμα το πλυντήριο. Γιατί πιθανόν η πόρτα να βρέθηκε και σκάλωσε στο κάτω μέρος όπου βρίσκεται η αντίσταση και ίσως έτσι ελευθερωθεί με συνεχόμενη πίεση.
Επίσης σε μερικά μοντέλα στο πίσω μέρος (απέναντι από την πόρτα εννοούμε του κάδου) έχουν μια έξτρα (βοηθητική πόρτα) και αν τυχαίνει να την βλέπετε αυτήν εμπρός σας να ανοίξετε αυτήν για να δείτε το πρόβλημα.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου. Θα προσπαθήσουμε να το φτιάξουμε ακολουθώντας τις οδηγίες σου.
ε,αφου την εβγαλε, γιατι να ξαναβαλει την ιδια;