Ούτε εγώ νομίζω πως θα κάνεις δουλειά με μπάνιο κόλλησης
Ούτε εγώ νομίζω πως θα κάνεις δουλειά με μπάνιο κόλλησης
Το ξερω οτι ειναι για αλλη δουλεια αλλα.. λεω εγω τωρα..Αν το ρυθμισω ας πουμε στους 250 και βαλω το chip με τις μπαλλες μεσα στο ποτ το οποιο λογικα θα εχει την ιδια θερμοκρασια δεν θα λιωσουν οι μπαλλες;
Η ακομα και αν αφαιρεσω το ποτ και το βαλω στην πλακα απο κατω ( μεσω ενος "heat resistance cloth") δεν θα γινει δουλεια;
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Αν αφαιρέσεις το ποτ και το βάλεις στο 220-230 μάλλον θα γίνεται δουλεία.
Αυτο σκεφτομαι και εγω..Αφου υπαρχει ενας ελεγχος της θερμοκρασιας,εστω και στοιχειωδης πιστευω οτι θα γινεται..Κι'αν οχι μηπως θα ειναι η πρωτη μ@λ@κι@ που αγορασα;
Τι μου θύμισες ρε γιώργο, εγώ να δεις τη μ@λ@κίες έχω πάρει, αλλά από την άλλη αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις.
E αμα ειναι ετσι γιατι δεν μοιραζεσαι τις κακες εμπειριες απο αγορες,μπας και γλυτωσει κανενας αλλος;
Κατά καιρούς και μικροπράγματα μικρής αξίας, καλά καλά δεν θυμάμαι ποια ήταν, αυτό που θυμάμαι είναι οι δοκιμές με διάφορα όπως κάνεις και εσύ.
Η αλήθεια είναι πως για να κάνεις δουλειά πρέπει να πάρεις κάποια εργαλεία αξίας, οι δοκιμές είναι για να μάθεις και να αποκτήσεις κάποια εμπειρία για μελλοντικές αγορές.
Ότι και να σου λέει κάποιος, το θέμα είναι εσένα τη σε βολεύει και με ποια μπορείς να κάνεις την δουλειά που θέλεις.