Λετε δηλαδη οτι αποκλειστικα φταιει το flux που δεν μπορω να κανω reball?Aν βαλω το flux της αποκολλησης θα κανω τιποτα;(για δοκιμη πιο πολυ μεχρι να παρω το gel)
Εσεις ξερετε οτι υπαρχουν τοσο μεγαλες αποκλισεις στις θερμοκρασιες;
Εγω παντως ξερω οτι με το που πηρα το θερμομετρο και το εμπιστευτηκα απολυτα εκανα την πρωτη μου επιτυχημενη αποκολληση.Θερμοκρασια θερμομετρου 280 μπορει και λιγοτερο.Ενδειξη σταθμου 480 C
Aν κανετε μια μετρηση ειμαι σιγουρος οτι θα εκπλαγειτε..
Λετε δηλαδη οτι αποκλειστικα φταιει το flux που δεν μπορω να κανω reball?Aν βαλω το flux της αποκολλησης θα κανω τιποτα;(για δοκιμη πιο πολυ μεχρι να παρω το gel)
Εσεις ξερετε οτι υπαρχουν τοσο μεγαλες αποκλισεις στις θερμοκρασιες;
Αρχικό μήνυμα από leosedf
Γενικά φταίει το οτι προσπαθείς να το κάνεις με εύκολο τρόπο, οι μπίλιες έχουν μεγάλο ποσοστό αποτυχίας γιατί εκεί χρειάζεσαι καλό reballing kit άρα και ακριβό.
Το μόνο που χρησιμοποιώ είναι το ζελέ και δεν έχω σχεδόν ποτέ αποτυχία.
Αρχικό μήνυμα από spiroscfu
Σίγουρα όχι, συμφωνώ απόλυτα με τον κωσταντίνο.
Αρχικό μήνυμα από JOUN
Εγω παντως ξερω οτι με το που πηρα το θερμομετρο και το εμπιστευτηκα απολυτα εκανα την πρωτη μου επιτυχημενη αποκολληση.Θερμοκρασια θερμομετρου 280 μπορει και λιγοτερο.Ενδειξη σταθμου 480 C
Aν κανετε μια μετρηση ειμαι σιγουρος οτι θα εκπλαγειτε..
Δεν εννοούσα την θερμοκρασία αλλά το flux
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spiroscfu : 07-05-11 στις 17:27