Το περισσοτερο που το αφηνω να δουλεψει ειναι απο τις 7:30 μεχρι τις 17:00 που γυρναω απο τη δουλεια και εχω δει οτι παει μεχρι τους -18,5 μετα το κλεινω λιγο να κρυωσει το μοτερ.
Ο θερμοστατης αν δεν κανω λαθος ειχε 3 καλωδια και τη γειωση (θα ανεβασω φωτο με αυτον που ειχε). Ο θερμοστατης το μονο που κανει τωρα ειναι να θετει σε λειτουργεια τον καταψυκτη (εννοω μονο το κοκκινο λαμπακι, για μοτερ ουτε λογος). Ποια καλωδια να ενωσω για να δουμε αν ειναι ο θερμοστατης το προβλημα?
Οποτε κατι παιζει με το θερμοστατη. Υπαρχει πιθανοτητα να λειτουργει συνδυαστικά με τον αισθητηρα θερμοκρασιας που ειπα στην αρχη και να λαμβανει σημα απο τον αισθητηρα οτι η θερμοκρασια ειναι πολυ χαμηλη και δεν ξεκιναει το μοτερ? (Δεν ξερω αν μπορει να ισχυει κατι τετοιο, απλα εκανα μια σκεψη)
Η αριθμηση του θερμοστατη ειναι απο το 1 εως το 5 και εμεις το ειχαμε στο 2 και δεν θυμαμαι να επιανε συχνα -18
Η πορτα ειναι παντα κλειστη για ωρες και εχω μεσα τον αισθητηρα και μου δειχνει σε οθονη απ'εξω τη θερμοκρασια.