Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tnt_tuner Εμφάνιση μηνυμάτων
ultra εχεις πμ!

φιλε navar ουτε εγω εχω καμια δια8εση για αντιπαρα8εση απλα ετσι οπως απαντησες ουτε καμια απαντηση εδωσες ουτε βοηθησες σε κατι την κουβεντα...
απαντηστε σας παρακαλω αν μπορειται στις ερωτισεις μου για να με βοηθισεται και αφιστε τις χαζες συμβουλες περι ασφαλειας..
ξερω κ εγω 5 πραγματα και ξερω μεχρι που θα ζωρισω και την μπαταρια, το δυναμο και τα καλωδια.... σε φορουμ ηλεκτρονικης βρησκομαστε!!!
τωρα αυτο το λες για εξυπναδα?, για ειρωνια?, απαλα το θεωρεις χιουμρ? η ειπες να πεις κ εσυ κατι μιας και δεν ξερεις να απαντησεις σε καμια ερωτιση???
ενα τοπικ με δυο σελιδες μεχρι στιγμης και καποιες σαφεις ερωτησεις και μεχρι στιγμης μονο 3 ποστ που να προσπαθουν να απαντησουν!
τι ειναι ολα αυτα τα off topic????? απαραδεκτο.......
δεν ειπα να μην λετε την γνωμη σας η να μην κανεται ενα σχολιο... η λιγο χαβαλε(καλοπροερετα βλεποντας το!!!)
αλλα γραψτε δυο αραδες για το θεμα......... ας ειναι κ λαθος και οτι κ να ειναι..........
εκανες που εκανες τον κοπο αγαπητε kokar να πατησει το ατιμο κουμπακι της απαντησης και να γραψεις κατι..........
τοσο βαρυ ηταν να γραψεις και κατι για τους προβληματισμους μου και τις αποριες μου που εχω εκθεσει απο το πρωτο ποστ?????
εσυ αληθεια απο τραντζιστορ ακους μουσικη!!??
ελεως πια το εχεται ξεφτιλισει! συνειδητοποιειται τι ειναι 1ΚW? δεν ειναι και για db dragster.... αυτα που εχεται στο μυαλο σας ειναι απο 10KW+....
δεν το πιστευω οτι δεν εχεται γνωμη πανω στο θεμα..... γιατι δεν την γραφεται???
δεν μπορω να σας καταλαβω...........
εμενα μου αρεσουν τα μαμισια bodykit (πχ των gti)
στον kokar και τον navar τους αρεσουν οι stock μαυροι αβαφοι προφιλακτηρες απο τα χιλιαρακια!
P.S. αγαπητε navar δεν διαβασες τι εγραψα και στο προηγουμενο και πιο πριν ποστ μου?????
αν δεν εχεις γνωμη να πεις κατι ουσιωδες μεσα τις βλακιες που γραφεις τουλαχιστον θα σε παρακαλουσα να σταματησεις να χαλας την συζητηση με τα off topick....
αφου βλεπεις οτι καπιοι θελουν να βοηθησουν!
δεν ειναι παιδικη χαρα εδω ουτε ψυχοθεραπευτηριο......υπαρχουν και αλλα θεματα για να γραφουμαι ασχετα!
εχεις κανει 5 ποστ και κανενα δεν δινει ουτε μια πληροφορια για το θεμα.....αν συνεχισεις εσυ η καποιος αλλος σε αυτο το στιλ θα ζητησω παρεμβαση απο καποιον moderator....
δεν εχω καμια διαθεση για αντιπαραθεση αλλα ετσι κουβεντα δεν γινεται.... δεν ξερω αν οι συμπεριφορες αυτες ειναι συμφωνες με την δεοντολογια του φορουμ!!!!!
αγαπητε navar επειδη το ενοω οτι δεν θετω αντιπαραθεση και με αυτες τις παιδικοτητες σου δεν με εκνευριζεις αλλα απλα χαλας το τοπικ και διχνεις το χαμηλο σου επιπεδο....
δεν προκειται να ξαναασχοληθω μαζι σου τουλαχιστον εδω!
στηλε μου σε πμ να πουμε οτι θες να πουμε η ανοιξε καπου με ασχετα ενα τοπικ και καλεσε με εκει να τα πουμε και δημοσια....

επιπλεων θα παρακαλουσα να επεμβει οποιος mod τα βλεπει η ο admin γιατι ο navar πλεον δεν ειναι μονο εριστικος αλλα ηρωνικος και προσβλητηκος
και νομιζω πως δεν λειτουργει συμφωνα με τους κανονησμους και την νοοτροπια του φορουμ και πρεπει να banαριστει η να περιοριστει.....

περιμενω απο ολους νεες ιδες επιτου θεματος και απαντηση απο τους υπευθινους για το θεμα που δημιουργει ο navar
Ωραία λοιπόν, το θέμα καθαρίστηκε.
Αν χρειαστεί να πάρουμε πιστόλι και να πάμε να τους βρούμε να τους ανοίξουμε και τρύπα στον εγκέφαλο αν δεν ικανοποιηθήκατε.