nememesis σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου αλλα αυτο που μου εδιξες δεν κανει μαλον για ρευμα! πρεπει να ειναι για καλωδια ηχων! πχ εταζιερα και γιατο ειναι τετραδα! σε ευχαριστω πολυ παρολα αυτα! μαλον θα το κανω με την ασφαλειοθηκη οπως εργαψα #26
και το αμαξακι σου στην τελικη δικοσου ειναι εσυ με το γουστο σου αποφασιζεις τι ειναι ωραιο, και σου αρεσει ο πολιεστερας!
εμενα μου αρεσουν τα μαμισια bodykit (πχ των gti)
στον kokar και τον navar τους αρεσουν οι stock μαυροι αβαφοι προφιλακτηρες απο τα χιλιαρακια!
γουστα ειναι αυτα και βιτσια οπως ελεγα και για το ν ηχο!
8εμα ομως γιατι το κανουμε????
P.S. αγαπητε navar δεν διαβασες τι εγραψα και στο προηγουμενο και πιο πριν ποστ μου?????
αν δεν εχεις γνωμη να πεις κατι ουσιωδες μεσα τις βλακιες που γραφεις τουλαχιστον θα σε παρακαλουσα να σταματησεις να χαλας την συζητηση με τα off topick....
αφου βλεπεις οτι καπιοι θελουν να βοηθησουν!
δεν ειναι παιδικη χαρα εδω ουτε ψυχοθεραπευτηριο......υπαρχουν και αλλα θεματα για να γραφουμαι ασχετα!
εχεις κανει 5 ποστ και κανενα δεν δινει ουτε μια πληροφορια για το θεμα.....αν συνεχισεις εσυ η καποιος αλλος σε αυτο το στιλ θα ζητησω παρεμβαση απο καποιον moderator....
δεν εχω καμια διαθεση για αντιπαραθεση αλλα ετσι κουβεντα δεν γινεται.... δεν ξερω αν οι συμπεριφορες αυτες ειναι συμφωνες με την δεοντολογια του φορουμ!!!!!