Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 89

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη tnt_tuner
    Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

bekawasg13 για τους πυκνωτες που λεει να τους βαλεις σε σειρα με τα οβαλ λες ετσι?
    κανουν δουλεια δηλ? να τους βαλω? ξερεις τι παιζει με τιμες(farad)-συχνοτητες? εχεις κανα πινακακι? που αποκοπτει?
    στο sub λεει να φτιαξεις κανονικο crossosover να το βαλω η αυτο ειναι τελειως περιτο....?

φιλε kokar το ξερω οτι δεν παιζει ρολο στον θορυβο η ασφαλειοθηκη! την ασφαλειοθηκη θα την βαλω αντι για βυσμα....
    διαβασε τα παλιοτερα ποστ μου και θα καταλαβεις ακριβως τι γινεται.......αν εχεις καμια ιδεα εδω ειμαστε!

αγαπητε navar επειδη το ενοω οτι δεν θετω αντιπαραθεση και με αυτες τις παιδικοτητες σου δεν με εκνευριζεις αλλα απλα χαλας το τοπικ και διχνεις το χαμηλο σου επιπεδο....
    δεν προκειται να ξαναασχοληθω μαζι σου τουλαχιστον εδω!
    στηλε μου σε πμ να πουμε οτι θες να πουμε η ανοιξε καπου με ασχετα ενα τοπικ και καλεσε με εκει να τα πουμε και δημοσια....

επιπλεων θα παρακαλουσα να επεμβει οποιος mod τα βλεπει η ο admin γιατι ο navar πλεον δεν ειναι μονο εριστικος αλλα ηρωνικος και προσβλητηκος
    και νομιζω πως δεν λειτουργει συμφωνα με τους κανονησμους και την νοοτροπια του φορουμ και πρεπει να banαριστει η να περιοριστει.....

περιμενω απο ολους νεες ιδες επιτου θεματος και απαντηση απο τους υπευθινους για το θεμα που δημιουργει ο navar
    το τουρμπιζειν εστει φιλοσοφειν!!!

Το avatar του χρήστη bekawasg13
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Kωστας
    Περιοχή
    Σπατα

Προεπιλογή

ναι αυτους λεω, δυστυχως ειναι καιρος που τα εχω βαλει και δεν θυμαμαι και γιαυτο δεν σου λεω πραγματα τωρα γιατι μπορει να μην στεκουν οι τιμες :p .Το μονο που βλεπω ειναι 1 πυκνωτης διπολικος ηλεκτρολυτικος στα 47μF 100V που εχω στο woofer του σπιτιου , για το αμαξι θα σε γελασω αλλα δεν νομιζω να μην κανει και για το αμαξι , η χρηση του crossover η του πυκνωτη που κανει την δουλεια του crossover η και καμια φορα ο συνδιασμος πυκνωτη με πηνιο <κοβει> τις υψηλες συχνότητες και το sub κανει την δουλεια του καθαρα και μονο για τα μπασα, για παραπανω πληροφοριες ψαξε λιγο στο google γιατι θα σε γελασω . ελπιζω να βοηθησα

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Κώστα δεν είμαι υποχρεωμένος κανένας να απαντήσει με το ζόρι, όποιος ξέρει κάτι θα το πει, ακόμα και αν είναι να προειδοποιήσει για τυχόν κινδύνους.
    Την αφορμή βλέπω να την δίνεις ο ίδιος μιλώντας άσχημα αρχικά στα μέλη.
    Θα παρακαλούσα όμως να καλμάρουμε λίγο και να μείνουμε εντός θέματος αλλιώς θα πρέπει αναγκαστικά να κλειδωθεί.
    900MHz-64GHz

Το avatar του χρήστη bekawasg13
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Kωστας
    Περιοχή
    Σπατα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leosedf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κώστα δεν είμαι υποχρεωμένος κανένας να απαντήσει με το ζόρι, όποιος ξέρει κάτι θα το πει, ακόμα και αν είναι να προειδοποιήσει για τυχόν κινδύνους.
    Την αφορμή βλέπω να την δίνεις ο ίδιος μιλώντας άσχημα αρχικά στα μέλη.
    Θα παρακαλούσα όμως να καλμάρουμε λίγο και να μείνουμε εντός θέματος αλλιώς θα πρέπει αναγκαστικά να κλειδωθεί.
    κατσε γιατι ημαστε πολλοι κωστηδες και μπερδευτικα , λογικα για τον navar το λες εε??

Το avatar του χρήστη navar
    Μέλος
    Όνομα
    Kωνσταντίνος
    Περιοχή
    τρικαλα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από bekawasg13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατσε γιατι ημαστε πολλοι κωστηδες και μπερδευτικα , λογικα για τον navar το λες εε??
    xaxaxaxaxaxax ναι σε μένα πάει αυτην η ιδιαίτερα κομψή προειδοποίηση !

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Στον tnt_tuner το έλεγα αλλα έγραψα Κώστα..
    Anyway ισχύει για όλους τους Κωστάδες, ξαναβγαίνουμε εκτός θέματος πάλι.
    900MHz-64GHz

Το avatar του χρήστη tnt_tuner
    Μέλος
    Όνομα
    tnt_tuner
    Περιοχή
    Μπραχάμι

Προεπιλογή

leosedf καταρχην νομιζω οτι γραφω σε ενα σοβαρο φορουμ ηλεκτρονικης....
    πραγματι κανενας δεν ειναι υποχρεομενος να απαντησει στις αποριες μου και τους προβληματισμους μου ειτε ξερει ειτε οχι, και οπως βλεπεις δεν υποχρεωσα κανεναν με τα λεγομενα μου να το κανει αυτο οπως λες, εκτως αν μπορεις να μου υποδιξεις που το κανω αυτο....

εγω απλα καλεσα οποιον ξερει κατι αν μπορει να δωσει τα φωτα του
    και ζητησα ευγενικα στην αρχη, λιγο ομοτερα στην συνεχεια, απο καποιους που γραφανε ασχετα, ειρονευοντουσαν και χλευαζαν την προσπαθεια μου να φτιαξω ενα πολυ απλο ηχοσυστημα(και μη μου πεις οτι δεν το καναν...) , να σεβαστουν το θεμα και να σταματησουν να γραφουν ασυναρτισιες και ασχετα, γιατι ουτε εμενα βοηθανε ουτε καποιον που ξερει να απαντησει, να βρει μια κρη μεσα στο τοπικ αφου πρεπει να ψαξει σε 5 σελιδες ασχετα 5 δημοσιευσεις της προκοπης να καταλαβει τι γινεται....
    στην τελικη εγω οπως ξαναειπα δεν λεω μην κανεται χαβαλε...αλλα γραφεις που γραφεις την εξυπναδα σου,απαντα και κατι στο θεμα...
    αν νομιζεις ομως οτι αυτα ειναι συμφωνα με την λειτουργεια, την δεοντολογια και τους κανονισμους του φορουμ τοτε μαλλον δεν εισαι ουτε εσυ υποχρεομενος να απαντησεις και θα πρεπει να ζητησω την γνωμη του admin.....
    τι λες?????? σου φαινεται οτι δεν πρεπει να δωσεις σημασια στο προβλημα και ειναι κατι φυσιολογικο στην λειτουργια του φορουμ η οτι ειναι κατι που πρεπει να διορθοσεις?(εσυ αφου εχεις μια θεση ευθυνης εδω..)
    αν σου φαινεται σωστο... για φαντασου να γινοταν αυτο σε ολα τα τοπικς του φορουμ.........
    θα σε καλουσα επιλεον να μου υποδιξεις που εδωσα εγω αφορμη μιλωντας ασχημα και σε ποια μελη....
    για μαλλον το αντιθετο εχει γινει εδω και μπορω να παραθεσω ολα οσα γραφτηκανε....
    οποτε η μερολυπτεις υπερ καποιον η απλα δεν διαβασες το τοπικ και απαντας κατι στα γρηγορα για να τελειωσει και να μην ασχολεισαι.....

nemmesis εσυ μπορει να κανεις πλακα με τα παιδια που τα ξερεις καιρο οπως λες... αλλα εγω δεν ειμαι υποχρεομενος να δεχτω την πλακατους αφου δεν τους ξερω...
    και επιπλεον δεν νομιζω οτι αρμοζει σε ενα κατα τα αλλα σοβαρο φορουμ τετοια λειτουργεια, το κρινεις σωστο αυτο που εγινε σε ενα τοπικ που ανοιξα για ενα προβλημα που εχω να μπενει ο καθενας και να γραφει οτι του κατευει???? δεν θα επρεπε να επεμβει καποιος mod απο την αρχη με ενα "παρακαλω σταματιστε τα offtopic" εγω αυτα ξερω απο ολα τα φορουμ που γραφω (και πολλα λιγοτερο σοβαρα απο ετουτο)

leosedf οπως ειδες εγω τουλαχιστον μεχρι τωρα καλμαρισμενος ειμαι και μιλαω ευγενικα οσο για το "εντος θεματος" μαλον αργα εκανες τις παρατηρησεις σου μιας και βρηκα ακρη στο προβλημα μου! νομιζω ομως δεν υπαρχει λογος να το κλειδωσεις αφου μπορει κ καποιος αλλος να εχει παρομιο προβλημα και να θελει να γραψει.....

τελος να πω οτι βρηκαμε τα προβληματα με την πολυτημη βοηθεια του ultra που τον ευχαριστω παρα πολυ μιας και ηταν αυτος που απο την αρχη ενδιαφερθικε να βοηθησει πραγματικα! ευχαριστω επισης οσους ενδιαφερθηκαν να δοσουν εδω καποια βοηθεια!
    ο γδουπος προερχεται απο το cd player και τα καλωδια μαλλον η θα τα ενοσω με μια ασφαλειοθηκη οπως λεω στο #26 η θα τον στερεωσω μονιμα στην πλατη του καθησματος
    το τουρμπιζειν εστει φιλοσοφειν!!!

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 121
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-01-13, 22:10
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-09, 17:19
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-07, 22:53

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι