εχω ενα πλυντηριο whirpool και σε ολα τα προγραμματα οταν πατησεις το σταρτ και μετα δεν σταματαει να τραβαει νερο,εχω παει την πλακετα για ελεγχο και μου ειπαν ειναι ενταξει,φυσηξα στο σωληνακι του πιεσοστατη και δεν σταματαει να τραβαει νερο
εχω ενα πλυντηριο whirpool και σε ολα τα προγραμματα οταν πατησεις το σταρτ και μετα δεν σταματαει να τραβαει νερο,εχω παει την πλακετα για ελεγχο και μου ειπαν ειναι ενταξει,φυσηξα στο σωληνακι του πιεσοστατη και δεν σταματαει να τραβαει νερο
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Βραχυκυκλωμένο triac οδήγησης ηλεκτροβάνας;
klik (01-11-16)
δοκιμασα και αλλη ηλεκτροβανα το ιδιο κανει
Την άλλη ηλεκτροβάνα τη δοκίμασες με ποια λογική;
μη τυχον κολλαει.προληπτικα
Από τη στιγμή που σβήνοντας το πλυντήριο η παλιά βάνα έκλεινε πάντα, δεν είναι φανερό ότι δεν ήταν αυτή το πρόβλημα;
Βάλε μια φωτο της πλακέτας.
μολις την ξαναβγαλω θα την βγαλω φωτο
Πάντως δεν μας τα λες καλά. Αν τραβά συνέχεια νερό δεν θα έπρεπε να έχεις πλημμυρίσει; Που πάει το νερό; Παίρνει μπροστά η αντλία; Βγάζει κάποιο σφάλμα;
Προσπαθώ να διακρίνω τις περιπτώσεις triac με διαρροή (ή κολλημένου ρελέ) και πλακέτας με κολλημένο cpu (δηλαδή μόλις ενεργοποιήσει τα ρελέ με το brown out της τάσης, να κολλά το cpu και να ενεργοποιεί όλες τις εξόδους ή απλά να παγώνει στην τελευταία κατάσταση)
Τoν πιεσοστάτη τον τσέκαρες με το πολύμετρο οτι δουλεύει;