Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 36

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Τελικά η αντικατάσταση έγινε επιτυχώς . Κόστος ανταλλακτικών 45€ για τα SKF. Είχε και τα NBK αλλά δεν ρώτησα καν τιμή. Τα ακριβοπλήρωσα νομίζω.
    Το δύσκολο σημείο είναι η αφαίρεση των ρουλεμάν. Πολύ χτύπημα βρε παιδί μου. Θέλει καλύτερα σφυρί "βαριά" γιατί με το μικρό δεν παλεύεται.
    Παράλληλα έγινε και ένα γενικό καθάρισμα των σωληνώσεων και του κάδου αλλά σε γενικές γραμμές όλα ήταν σε καλή κατάσταση.
    Να ακόμη μερικές φώτο...

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Νέο Μέλος
    Όνομα
    piculin
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλησπέρα.
    Έχω το ίδιο πρόβλημα (LG F1022TD0)
    Θέλω να ρωτήσω εάν τελικά χρειάστηκε να λυθεί όλο το πλυντηριο και να βγει ο κάδος για να δείτε ότι το πρόβλημα τελικά ήταν τα ρουλεμάν.
    Επίσης αν χρειάστηκε εξωλκεας ή αν με τη χρήση εξωλκεα υπάρχει περίπτωση να γλυτώσει κάποιος όλο αυτό το λυσιμο....
    Και πως μπορεί κάποιος να θυμάται πως θα το ξαναδεσει...είναι τυφλοσουρτης ή θέλει καποια εμπειρια;

Πήρα τηλέφωνο καποια εταιρεια μεσω ιντερνετ και περιμενω 3 βδομαδες για ανταποκριση... Μαλλον μεσιτης είναι.
    Οπότε λέω μήπως και το κάνω μόνος γιατί δεν βλέπω φως...

Ευχαριστώ...θα έχω κι άλλες ερωτησεις 😀

ΥΓ1: και προφανώς όλη αυτή η δουλειά απαιτεί μεταφορά του πλυντηρίου σε κάποιο μεγάλο χώρο γιατί στο μπάνιο δεν γίνεται, σωστα; 😕

ΥΓ2: αν μπορεί κάποιος να πει τι εργαλεία χρειάζονται... Κλειδιά, εξωλκεας, κτλ..

Ευχαριστώ!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piculin : 17-04-16 στις 15:29

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ηλιας
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

piculin αυτη ειναι η διαδικασια https://www.youtube.com/watch?v=WmYs3wwXXIE νομιζω για το πλυντηριο σου,θελει πολυ προσοχη και υπομονη ,τα εργαλεια που χρειαζεσαι ειναι αυτα που βλεπεις και στο βιντεο η παρομοια .
    Επισης θελει προσοχη μην καταστρεψεις το λαστιχο οταν ανοιξεις τον καδο και οταν τον βιδωσεις καλα, καλο ειναι να βαλεις και φλατζοκολα για τυχον διαροες.Οταν βγαλεις τα παλια ρουλεμαν κρατησε τα για να τα χρησιμοιησεις επανω απο τα καινουργια για να μην τα χτυπησεις απευθειας και τους κανεις ζημια.

Το avatar του χρήστη νεκταριοος
    Μέλος
    Όνομα
    Νεκταριος
    Περιοχή
    ΑΙΓΙΝΑ

Προεπιλογή

καλημερα βλεπω ολο και πιο πολα πλυντυρια με βλαβη στα ρουλεμαν τι φταει τα νερα? κακη χρηση ? πολες στροφες ? ευχαριστω.

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από νεκταριοος Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλημερα βλεπω ολο και πιο πολα πλυντυρια με βλαβη στα ρουλεμαν τι φταει τα νερα? κακη χρηση ? πολες στροφες ? ευχαριστω.
    Nεκταριε η κυρια αιτια ειναι οτι περναει νερο απο την τσιμουχα στα ρουλεμαν με αποτελεσμα αυτα να καταστρεφονται.Τα καλυτερα ρουλεμαν να βαλεις αν η τσιμουχα ειναι μαπα η αν δεν ειναι σωστα τοποθετημενη τοτε θα ξαναχαλασει γρηγορα.Επισης πριν βαλουμε τα καινουργια ρουλεμαν στη φωλια τους πρεπει να τα δοκιμαζουμε πανω στον αξονα για τυχον φαγωμα.Αν το ρουλεμαν δεν μπαινει σφηχτα στον αξονα τοτε ειναι ματαια η αλαγη τους χωρις επισκευη η αλαγη αξονα.Ενα αλλο που πρεπει να προσεχουμε ειναι αν το δαχτυλιδη που παταει η τσιμουχα ειναι καλο.Πρωτα το τριβουμε με πολυ ψιλο γυαλοχαρτο και μετα τσεκαρουμε για τυχον φαγωμα,ραγισμα ψωριασμα.Το δαχτυλιδη θα πρεπει να ειναι λειο σαν καθρεφτης.Τελος το γρασο πρεπει να ειναι καταληλο για τσιμουχες και οχι χοντρο-πηχτο οπως αυτο που βαζουν στα ρουλεμαν

Μέλος
    Όνομα
    Γεώργιος
    Περιοχή
    πυργος

Προεπιλογή

Να ρωτησω εγω κατι αλλο.. υπαρχει περιπτωση σε μια βδομαδα να βουιξουν καινουργια ρουλεμαν??

Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giorgiopappas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτησω εγω κατι αλλο.. υπαρχει περιπτωση σε μια βδομαδα να βουιξουν καινουργια ρουλεμαν??

Αν δεν εγινε σωστα η επισκευη περναει το νερο στα ρουλεμαν και αρχιζει σιγσ σιγσ να μεγαλωνει ο θορυβος

Μέλος
    Όνομα
    Γεώργιος
    Περιοχή
    πυργος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δεν εγινε σωστα η επισκευη περναει το νερο στα ρουλεμαν και αρχιζει σιγσ σιγσ να μεγαλωνει ο θορυβος
    Μεσα σε μια βδομαδα ??

Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Ναι.Ακομα και σε μια πλυση μπορει να γινει οταν υπαρχει κενο μεταξυ αξονα και ρουλμαν

Μέλος
    Όνομα
    Γεώργιος
    Περιοχή
    πυργος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι.Ακομα και σε μια πλυση μπορει να γινει οταν υπαρχει κενο μεταξυ αξονα και ρουλμαν
    Μάλιστα... η τσιμουχα σε περιπτωση που εχει κατσει ο αξονας να την βαζουμε ενα νουμερο πιο στενη?

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Siemens] Siemens Siwamat Plus 3700 Πρόβλημα με το στύψιμο.
    από Prezonautis στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-12-15, 20:37
  2. [Brandt] Πρόβλημα με τον ιμάντα, στο WM 551 D/D
    από sofosal στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-15, 22:43
  3. [AEG] AEG Lavamat W 824 πρόβλημα στο στύψιμο
    από Panoss στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-15, 16:57
  4. Απαντήσεις: 13