Καλησπέρα σας έχω ένα πλυντήριο Siemens Siwamat Plus 3700, εάν και είναι 10ετίας όλα του τα εξαρτήματα ειναι σαν καινούργια και η πλακέτα του και όλα του τα ηλεκτρονικά εξαρτηματα, το "τύμπανο" μονο σαν να θελει λιγο καθάρισμα γιατι έχει κατι σαν λίπη επάνω του αλλα δεν θέλω να μπω σε αυτήν την διαδικασία μηπως και το κανω καμία ζημιά γιατί έχει ελατήρια μεσα.
Το πρόβλημα ειναι οτι όταν το βάζω στην μπρίζα και επιλέγω το πρόγραμμα F στους 40c ή στους 60c το εκτελεί κανονικά αλλά στο τελος τα ρούχα ειναι βρεγμένα, δηλαδή δεν κανει καλό στύψιμο!! Στα καπάκια το βάζω στο πρόγραμμα C χωρις βαθμούς για να τα κάνει ξέβγαλμα και στύψιμο και το αποτέλεσμα ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!
Αν πάω ομως μετα να ξανα βάλω πλυντήριο στο ίδιο προγραμμα ή και σε αλλο δεν θα γυρίζει ο κάδος αλλα όλα τα άλλα θα εκτελούνται κανονικά δηλαδή να βάλει νερό και μετα να το κάνει άντληση και αν βαλω θερμοκρασία θα το ζεστάνει το νερο κανονικά.. και στο τέλος τα ρουχα θα είναι μεσα στο νερό... αν μετα παω να βάλω το προγραμα C να τα κάνει στύψιμο μπορεί να γυρίσει ο κάδος αλλά τα ρούχα θα είναι μεσα στο νερο στο τελος.. (άντληση μπορεί να τυχει καμια φορά να μην κάνει και καθόλου και στο τέλος ο κάδος να είναι γεματος νερα) αν το κάνει αυτο το βάζω στο προγραμμα C χωρις βαθμους και γυρνάω το τύμπανο με το χέρι μου ωστε να δωσει εντολή να κάνει άντληση και να αδειάσει ο κάδος για να τον ανοίξω.