Καλημέρα σας φίλοι. Τα φώτα σας παρακαλώ. Το πλυντήριο δούλευε μια χαρά όλα αυτά τα χρόνια. Η γυναίκα μου αποφάσισε να του κάνει μία πλύση για καθαρισμό. Στην πορεία της πλύσης ( δεν την ολοκλήρωσε ) έβγαλε το λάθος E 15 ΣΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ SIEMENS ( SN56M591EU/08 ). Τώρα το ανοίγω δουλεύει κανένα πεντάλεπτο και μετά πάλι Ε15. Μετά από ψάξιμο στο internet, έκανα έλεγχο και καθαρισμό στο φίλτρο παροχής νερού, έβγαλα τον κάδο και καθάρισα το φλοτεράκι που ήταν γεμάτο λίπη και περίμενα να λειτουργήσει. Όμως με το που το έβαλα εμπρός πάλι Ε15. Ανασήκωσα το πλυντήριο σε γωνία 45 μοιρών και εξαφανίστηκε το Ε15. Άρχισε να δουλεύει και σε 5-6 λεπτά πάλι Ε15. Αυτό το δοκίμασα αρκετές φορές αλλά τα ίδια πάλι. Αποφάσισα να του κάνω μία πλύση μισής ώρας κρατώντας το πλυντήριο συνεχώς σε κλίση 45 μοιρών. Σε αυτή τη θέση ολοκλήρωσε την πλύση φτάνοντας στα 00:00 λεπτά, άδειο από νερά στο εσωτερικό αλλά ο κάδος γεμάτος με νερό. Σημειωτέον ότι σε κλίση το πλυντήριο μισή ώρα έβγαλε κάποια νεράκια στο πίσω αριστερό μέρος του ( μισό ποτήρι ίσως ). Τώρα πάλι τα ίδια Το ανοίγω μετά από ώρες δουλεύει για 5-6 λεπτά και μετά Ε15. Αυτή την στιγμή το έβαλα σε 15λεπτο ξέπλυμα, με τον κάδο γεμάτο από χθες το βράδυ. Δούλεψε για 7 λεπτά και μετά έβγαλε το Ε15, έκανε ένα δυνατυό γουρ-γουρ ο νεροχύτης και μετά άρχισε να δουλεύει η αντλία, και από το θόρυβο καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπάρχουν νερά για εξαγωγή. Πράγματι το ανοίγω δεν υπάρχει σταγόνα στο εσωτερικό. Του ρίχνω ένα λίτρο νερό και το καταβρώχθησε κυριολεκτικά. Ο πλαστικός κάδος νερού ( αριστερά ) τώρα δεν έχει νερό. Το γέρνω λίγο προς τα πίσω και εξαφανίζεται το Ε15. Η διάγνωσή σας θα με βοηθήσει να λύσω το πρόβλημά μου, και η εκτίμησή μου σε εσάς δεδομένη. Ευχαριστώ προκαταβολικά νά είστε όλοι καλά.